- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
http://hu.wikipedia.org/wiki/Blu-ray_disc#A_Blu-ray_lemez_fel.C3.A9p.C3.ADt.C3.A9se
Blu-Ray lemez maximális adatátvitel 34Mbps video+hang.
"G"-s WiFin ez nem megy át.
"N"-es WiFin elméletileg átmegy.
100-as LAN-on sem jelenthet problémá elméletileg, csak gyakorlatilagUgyan 4-5MB/sec ( NEM Mbps!!! ) adat folyik másodpercenként, azért a régi Realtek chipek LAN része elvérzik rajta. A Sigmáé úgy tudom nem, áthúzza az adatot. Az új Realtek szintén megoldja.
Most szentségelek amúgy, mert egyszerűen nem tudom megoldani azt a hibát, amit csinál.
Gigabites hálóra van kötve, lejátszok bármit a notimról.
De abban a pillanatban, hogy mondjuk az asztaliról átmásolok a notira bármit, a médialejátszó számára a notebook elérhetetlenné válik, többé hiába kéri a hitelesítést, nem engedi be ( Logon fail ).
Gyakorlatilag kihullott már a hajam is. -
Peak
addikt
A mondatok között van szétválasztás.
Az egyik a LAN-ról szól, és 10/100Mbps-ről beszél, a másik fele pedig a WiFi stickről, ami elméleti 300Mbps sávszélességet tud olyan routerrel persze.A 720p VS 1080p filmek streamelése meg azért nem teljesen igy van.
Van olyan MKV, ami ugyan 1080p, de 4gigás... illetve 720p-s 12gigás is... a kettő közül feltételezve mondjuk egyforma hosszúságú filmet a 720p-nek kell 3x akkora sávszélesség.
Szóval itt igazából a video/audio stream bitrate a lényeg... kis számolgatással mindent meg lehet tudni.
-
Peak
addikt
ha az erősítő Logic 7-et kapcsolna, akkor azt írná, ahogyan minden alkalommal ezt meg is teszi teszi, ha Logic 7 szól ...
de PCM-et ir, tehát akkoe azt is kap és teszi ki a hangfalakra... szerintem.
mivel Passthrough megy a HDMIn a hang az erősítőbe... más választható nincs -
Peak
addikt
belehallgattam most StarTrekbe meg IronMan2be... jézusos széttépi a szobát
-
Peak
addikt
na megnéztem én is ezt az AAC hangos fájlt, a ryan normálisan mutatja hogy AAC 48kHz, a PCn a VLC szerint 5.1 csatornás MPEG AAC Audio (mp4a) 44100 Hz 3F2R/LFE stream, az erősítő HDMIn PCMet kap és ir, és minden hangszóró szól, mindenből más
ez akkor most pontosan mit is jelent?
(szerintem azt, hogy automatikusan felismerte multichannel PCMet és kezeli is az erősítő) -
Peak
addikt
Urak-urak!
Egy kicsit túllihegitek a dolgot.Tényleg hagy némi kivánni valót maga után a szoftver, tényleg bugos néha, és tényleg vannak teljesen bugyuta hibái egy ilyen eszköznek.
De kérem értsétek meg, hogy az "egybites"-családtagoknak, akik nem értenek a hálózatokhoz, a videoformátumokhoz, a feliratkezeléshez, azoknak egy ilyen eszköz megváltás egy "videolejátszós" notebook/PC után.
Ékes példája a bnőm... imádja használni!
2 kimenetet kötöttem be:
neki a stereo analog RCA-t composit-tal a gagyi-AVIhoz, sorozatokhoz, no meg hogy ne menjen feleslegesen a 8-csatornás 800W-ot zabáló házimozirendszer,
és magamnak természetesen a HDMI-t, az igazán minőségi forrásokhoz, nyers BRhez, vagy 6/8 csatornás hangokhoz...Tudomásul kell venni, hogy ennyi pénzért ennyi szolgáltatás teljesen jó egy ilyen célhardvertől!
Uff, én szóltam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest