- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
havasa
aktív tag
válasz
antikomcsi #82 üzenetére
Elvileg minden update eltávolítható. (jobbklikk a frissítésen-->eltávolítás)
-
X Factor
addikt
válasz
antikomcsi #57 üzenetére
Ha most vennék gépet, én is FX-t vennék (mosolyogj)
Ismerősnek is összeraktunk egyet, 8120 48k volt, megy 4.6-ot egy asrock 990 fx extreme 3 lapban. Mondanom se kell, h. nem bánta meg h. nem 2600k lett bele 70ért, meg z68as lap 40ért.
-
törölt tag
válasz
antikomcsi #48 üzenetére
Nem igazán értem mi a problémád. A Bulldozer asztali vonalon tapasztalható nem mindent leverő teljesítménye pl annak is betudható, hogy az OS ütemezője nem képes értelmesen kezelni az architektúrát. Ezt javították most. Miért ne számítana? A teljesítmény ott van a prociban, csak a szerencsétlen ütemező miatt kihasználatlan marad. Kb olyan az eddigi helyzet, mintha Te lennél a világ egyik legjobb síkfutója, de a cipődet gyártó szponzor ilyen-olyan okokból a cipődet felemás magasságúra gyártaná. Potenciálisan benned a teljesítmény, csak ilyen feltételek mellett nem tudod azt kihasználni.
Egyébként ha jól emlékszem a tuning egyik zászlóvivője vagy. Ha nem látod értelmét az architektúrába alapból beépített TDP kereten belüli automatikus tuningnak, akkor mi értelme van szerinted úgy általában annak?
Cybertrone: Szerintem inkább neked kellene elgondolkodnod a dolgokon, nem zsigerből mondani a véleményed. Megindokolni nem sikerült még most sem az állításod. Persze ha az ember nem is akarja.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
antikomcsi #36 üzenetére
miért ne számítana? ha ugyanannyi szálat el tud osztani kevesebb modulon belül, akkor az aktív modulok magasabb turbón mehetnek (bár szerintem a javítás működésével te is tökéletesen tisztában vagy, csak azt nem értem, hogy akkor mi a gond?
)
gainwardgs:
-
törölt tag
válasz
antikomcsi #14 üzenetére
A lényeg az erőforrások optimális kihasználása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest