- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
#65675776 #69 üzenetére
Mondta valaki (én) ennek az ellenkezőjét?
Megjegyeztem, hogy az én esetemben ez nem sokat ér. És persze a tények ismerete nélkül, vagy azt a pár szót nem megértve rögtön neki kell esni az embernek, mert ugye nyilván hülye vagyok.
Ettől függetlenül azért én is fogom alkalmazni, mert vannak olyan anomáliák, amiket még semmivel nem sikerült magyaráznom, és hátha ez segít.
Az viszont elkerülte a figyelmem, hogyha mégsem kell valakinek, akkor később eltávolítható lesz, vagy szerves része marad az op rendszernek?
-
antikomcsi
veterán
válasz
#65675776 #50 üzenetére
Nem értem, mit nem értetek, abban, hogy nálam nem számít. A lényeg azon van, hogy nálam.
Mivel jelenleg 4.5GHz-en használom a 8150-emet, kikapcsolt energia gazdálkodással, (más választás nem is nagyon van) teljesen mellékes ez a dolog.
Az órajel, mindig, minden magon fix, így teljesen mindegy, hogy melyik modul, melyik magja kapja meg a feladatot, TC amúgy sincs.
Tehát, ezért írtam, ha csak ez a lényeg, hogy a szálakat úgy osztja le, hogy a lehető legkevesebb modul dolgozzon, akkor ez nálam nem oszt nem szoroz, mert mindig minden mag a TC órajele felett megy amúgy is.
-
Cybertrone
veterán
válasz
#65675776 #50 üzenetére
A véleménynyilvánítás tudtommal szabad nem? az indokot szerintem mindenki tudja... különösebben magyarázni nem kell!
Ennek a procinak nagyobb volt a marketingje mint a tudása, és nagyot csalódott sok ember aki adot a szóra... szerintem ez elég indok, és ezen egy win optimalizáció sem segít!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest