- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
Az N9 semmilyen piacon nem fogyott jól soha, de nem is lehetett mást várni Elop nyilatkozata után. Igazából a mai napig nem értem, hogy pl. wp7-es telókat is minek vesznek az emberek még mindig. Tipikus eset : Józsi megveszi a Lumia 610-et , mert olcsó, aztán jön a panaszáradat a cég felé, hogy "Miért nincs rajta wp8...soha többet Nokia...stb"
-
azopi74
addikt
"2011/2012 forduloja tajan abbol az egyetlen telefonbol tobbet adtak el, mint Lumiat osszesen."
Ja igen, Kínában meg Latin-Amerikában.
Mivel ott piacra sem dobták akkor a Lumia-t. Európában durván kétszer annyi Lumia fogyott. És mi az, hogy Lumia-t összesen? Akkor a Lumia 800 volt az egyetlen, ha jól emlékszem. N9 meg durván egy negyedévvel hamarabb indult, mint a Lumia. De amúgy tök lényegtelen, maradjunk annyiban, hogy mindkettő totális bukás volt akkoriban. Csak az volt a különbség, hogy míg az N9 bukásra volt ítélve, a Lumiának volt azért egy kis esélye, csak ki kellett várni a WP8-at (amúgy az egész WP7 egy hatalmas tévedés volt ki kellett volna hagyni, főleg az arra épülő Lumiákat) -
cairojack
aktív tag
No ehhez csak két dolgot tennék hozzá. Egyfelől a Nokia bevétele és a nyeresége is 2008-ban volt csúcson, utána egy kenyetlenül brutális mélyrepülésbe kezdtek. 2009-ben a Nokia nettó vesztesége 559 millió euró volt, és ez csak nőtt...
(És ekkor az MS még sehol nem volt ugye).A másik, az általad fejős tehénnek nevezett Symbian is ekkor kezdett brutális zuhanásba. Egy év alatt 15%-ot buktak és nem véletlenül. Elárulom, nekem volt érintőképernyős Symbás telefonom, és annál nagyobb hulladék telefonom se előtte, se (hálisten) utána nem volt.
Tudta ezt a Nokia is, tudták ezt az emberek is, és a szaksajtó is. A "gombos" Symbian a maga idejében jó volt, de nem sikerült átállítani érintőképernyőre (kb a Belle volt az utolsó utáni esély, de azt is elpuskázták).
Mindenki tudta, hogy az a rendszer rövid időn belül halott lesz, így logikus lépés volt leváltani.
Én konkrétan állva tapsoltam, mikor végleg leállították a Symba projektet, annyira meggyűlöltem.A WP egy logikus döntés volt az utódlásra, a baj az volt, hogy Nem vált be (többek között azért, mert a Symbához hasonló bajai IS voltak).
Reméljük az MS tanult a saját hibáiból, és végre elkezdenek összerakni valami használhatót.
Ez a felvásárlás egy jó lehetőség az újrakezdéshez. -
=Mentor=
őstag
Masszív hülyeség amit írsz, nyilván a Nokia nem véletlenül rúgta ki az előző igazgatót, már akkor nagy volt a baj. Teljesen egyértelmű, hogy Elop a MS-al kötött megállapodás miatt került a Nokia élére, innentől az sem meglepő, hogy 100%-ig beálltak a WP platform mögé, ami egy jó oprendszer, csak sajnos nem tudott eléggé népszerűvé válni az Android ellenében. Választhattak volna más utat is, mondjuk az Androidot vagy a Meego-t 2010 végén, de a Nokiának bizony súlyos pénzügyi gondjai is voltak ezért esett a választás az MS megállapodásra.
-
Воланд
titán
"At an extraordinary general meeting in Helsinki, the chairman of the meeting said 99.7 per cent of investors to have voted before the meeting had approved the transaction. " [link]
a helyszinen meg 99,8% fogadta el, hogy ha jol remlik, de ezt most nem talalom, hogy hol olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest