- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
válasz
hülyegyerek #131 üzenetére
Pontosan úgy értettem, hogy ha szembetalálná magát pár Nokia alkalmazottal a való életben, valószínűleg átgondolná minek kell csődbe mennie
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
hülyegyerek #131 üzenetére
Azért én azt hiszem, hogy a fórumtárs nem erre gondolt.
-
Glenda
addikt
válasz
hülyegyerek #129 üzenetére
-
azopi74
addikt
válasz
hülyegyerek #102 üzenetére
Azért a Nokia is saras egy kicsit... Minek dobta piacra az N9-et, amikor tudta nagyon jól, hogy a platform halott, vagyis inkább abortálta a kilencedik hónapban, de azért kihordta még... Tesztelni akarta a piacon a formatervet a lumia800 piacra dobása előtt?
-
törölt tag
válasz
hülyegyerek #61 üzenetére
Jó pár ilyet láttam már, mikor felvásárlás után minden CEO és egyéb tótumfaktum megy mondani, nem lesz változás, nem érint senkit, nem szüntetünk meg munkahelyet, nem zárunk be gyárat, stb. Aztán rendre a nagy bizonygatás ellenkezője következik be. Vagyis az akinek halálhírét keltik sokáig él fonákjában gondolkodom már felvásárlások terén, aminek fennmaradását fennen hirdetik, azt fogják bezárni elv szerint.
-
azopi74
addikt
válasz
hülyegyerek #61 üzenetére
"Én pozitívan látom a jövőt, hisz' nem véletlenül volt nálunk személyesen Elop megnyugtatni a kedélyeket. Ő azt mondta, hogy névváltáson kívül semmi változás nem lesz a szervezetünkben. Csak tartsa is be a szavát."
Ezt mint leköszönő Nokia CEO, vagy mint leendő MS Devices & Services üzletágért felelős alelnök nyilatkozta?
-
törölt tag
válasz
hülyegyerek #48 üzenetére
Rossz embert kóstolgatsz.
Szöveget értelmezni, vitázni, párbeszédet folytatni pedig kell bizonyos kultúra. -
törölt tag
válasz
hülyegyerek #31 üzenetére
Jé, előző kommentedben nem ezt írtad. Illetve hozzád nem szólhat senki egy nyilvános fórumon, ha ott megjelensz, csak akihez te szólsz? Ha igen, akkor intézd privátban!
-
=Mentor=
őstag
válasz
hülyegyerek #34 üzenetére
Pontosítok, természetesen az okostelefon szekcióra értettem, ami Európában a legerősebb.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
hülyegyerek #31 üzenetére
Nézd a topikban eddig 2 full offod van.Mindenfajta kötekvés nélkül ezen gondolkozz el.
Szerintem teljesen normálisan regálta le mindenki a hírt1 trollon kívűl.(Máskor már szinte vér foylik mostmeg halál rendben a hangnem)Miért is ne tehetné?.....Te viszont látványosan túlreagálsz másokat.Felesleges. -
dabadab
titán
válasz
hülyegyerek #24 üzenetére
"Hol voltak az előző 2 és fél hónapban azok, akik most írogatják a Nokia miatt aggódó hozzászólásaikat ?"
Nekem ugy remlik, hogy a Nokia jovoje miatt eleg regota megy az aggodas a topikokban (Elop szerepe miatt meg legkesobb a Burning Platform memo ota).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Villanyszerelés
- Nyaralás topik
- Trollok komolyan
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest