- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
huskydog17 #28 üzenetére
Teljesen igazad van, elírtam. Természetesen a Hyundai a Hynix elődje. (Arra koncentráltam, hogy ezeket a szaros neveket jól írjam le...
)
-
Yutani
nagyúr
válasz
huskydog17 #18 üzenetére
Először is köszönöm mindenkinek, hogy elolvastátok!
A kérdéseidre válaszolva: valóban 2 Hyundai és 1 Hynix van, de a Hynix a Hyundai elődje, és nálam ez már összemosódik, azaz Hyundai és Hynix nálam egy és ugyanaz. Aki ezzel tisztában van, az kb. sejtette, hogy értem. Aki nem, az is érti most már.
Hogy miért használtam Milleniumot? Egy korábbi tesztemben azt használtam a régi kártyákhoz való jobb driverek miatt, és ugyanabban a gépben teszteltem ezeket a kártyákat is. Igazából ezek az eredmények már hónapok óta megvoltak, csak most jutottam el odáig, hogy megírom belőlük a cikket. Nálam nem arról szól az ilyen cikkírás, hogy feldobom a grafikonokat és kész, hanem kerek cikket kanyarítok köréjük, aminek tartalma, mondanivalója is van. A hozzám hasonló régi motorosoknak nosztalgia, a fiataloknak meg ismerkedés a múlt hardvereivel.
#22 kpal: Gyűjtöttem, de most már inkább csak a teszt miatt szerzem be őket, utána továbbadom. Bár így is van itthon vagy 20-30 db VGA kártya, de persze csak régebbi típusok, amik már nem kerülnek túl sok pénzbe.
-
elithun
őstag
válasz
huskydog17 #18 üzenetére
Amikor azt említette, hogy 4-ből 3-kártyán Hynix memória van, akkor szerintem általánosságban beszélt a videokártyákról, és nem a tesztben szereplőkről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elemlámpa, zseblámpa
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő