- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Tigerclaw #24 üzenetére
En ugy ertettem, hogy a memoriavezerlo tamogatja a 3200Mhz-et, de olyan memoria nincsen laposba. Egyszeruen az AMD fejlesztett a vezerlon, es innentol az osszes Ryzen azt kapja. Ezert is nem ertem a karogast feljebb, hogy tamogatja de hat ki vesz APU melle draga memoriat. Senki, de itt magat az architekturat frissitettek.
-
DraXoN
addikt
válasz
Tigerclaw #21 üzenetére
Érdekes lesz látni mit tud egy APU magas órajel és ezen a vega chip a tömörítései mellett...
Ha tudja hozni egy GT1030 teljesítményét asztalon, akkor szerintem teljesen jó lehet..
Plusz ez az órajel, ha ilyen biztosak benne (hogy simán menni fog), akkor valószínű ebben már egy javított memóriavezérlő lehet a sima ryzenekhez képest.
Az elméleti sávszélesség meglehet 2 csatornán 50Gb/s ... ami még mindig kevés lehet egy 64bites belépő kártyához képest... nagyon kíváncsi leszek..
.. illetve most megnéztem a GT1030 referencia órajele 64biten 3000Mhz(effektív 6000Mhz) sávszélesség 48Gb/s ... ez érdekes lehet még...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest