- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
antikomcsi #35 üzenetére
vannak olyan kicsi házak amiben nincs hely egy kártyának se
-
DraXoN
addikt
Elvileg a tömörítés nem csak a sávszélen, de a mennyiségen is segíthet (valamennyit)...
de tényleg kíváncsi leszek az eredményekre... a mobil változat is érdekes lesz, de az asztali szintúgy... nem tudom eldönteni melyik lehet majd az "érdekesebb".. aztán jön a zen2, meg a nyolcmagos intelek... izgalmas lesz 2018... talán addigra 8. gen intelt is lehet majd kapni..
-
DraXoN
addikt
válasz
Tigerclaw #21 üzenetére
Érdekes lesz látni mit tud egy APU magas órajel és ezen a vega chip a tömörítései mellett...
Ha tudja hozni egy GT1030 teljesítményét asztalon, akkor szerintem teljesen jó lehet..
Plusz ez az órajel, ha ilyen biztosak benne (hogy simán menni fog), akkor valószínű ebben már egy javított memóriavezérlő lehet a sima ryzenekhez képest.
Az elméleti sávszélesség meglehet 2 csatornán 50Gb/s ... ami még mindig kevés lehet egy 64bites belépő kártyához képest... nagyon kíváncsi leszek..
.. illetve most megnéztem a GT1030 referencia órajele 64biten 3000Mhz(effektív 6000Mhz) sávszélesség 48Gb/s ... ez érdekes lehet még...
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest