- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BotaN
senior tag
Hardverapro.hu és használtan kukázol valamit, ami a te célodnak megfelel.
-
BotaN
senior tag
válasz
Mercutio_ #29 üzenetére
Nem, azért tolják ki a 2-4 magos mobil cuccokat, mert valamivel fenn kell tartani az érdeklődést, és ha nem tennék ne venne senki tabletet, meg új telefont. Ha valaki mond nekem olyan androidos mobil programot aminek, nem mondok sokat, 2 mag kell, mert 1 mag számítási teljesítménye kevés, akkor azelőtt meghajlok. A játékokat most ne vegyük ide, mert annak a 99%-a optimalizálatlan, pont a széttagoltság miatt.
-
BotaN
senior tag
válasz
Mercutio_ #22 üzenetére
Bárhol ahol C, C++, Python nyelvnek hasznát veszed, de aki ezeken a nyelveken tud programozni az már kb az összes többin tud, mert ezeknek a magas szintű nyelveknek ugyan az a logikája, max szintaktikai eltérés van.
A tapasztalat meg felbecsülhetetlen, főleg most hogy hódít a mobil piac, és bizony oda kell figyelni milyen algoritmusokkal oldjuk meg a problémákat, hogy azok ne zabáljanak túl sokat.
Azért ezt a három nyelvet írtam, mert ezekhez van hivatalos fordító, de biztos külsős emberek készítenek máshoz is.
-
BotaN
senior tag
Sokan, sokat képzelnek, és tévedésben vannak. Ez a gépe nem HTPC-nek, sokmagos, nagy ramos, iPad killernek, meg tudom is én minek született, olvassátok el a gyártó oldalán mire hivatott valójában a kis cuccos. Pontosan arra hogy visszahozza a hobbiprogramozást a divatba, és mindezt úgy hogy nem egy 4 magos 2500k meg 8 giga ram ketyeg a programod alatt hanem egy olyan hardver ahol oda kell figyelni az erőforrásokra, és trükkös megoldásokkal "ésszel" kell megoldani a problémákat.
Ettől a pontól kezdve igazából tök mind1 ki mire akarja használni, csak mikor emberek sata portot, meg plusz három magot hiányolnak, akkor úgy érzem nem értik a dolgok lényegét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest