- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na most álljunk meg egy szóra,Tanár Úr kérem!
Ezt csak arra reagálásképpen írtam,osztottam meg veled egy kis olvasnivalót,amit Te írtál a hozzászólásodban.Méghozzá,hogy... "...Afrikában nincsen semmi,tehát minek menne oda az USA"...
Erre adtam neked linkeket, hogy Kína hogy áll most abban a térségben.Érdekes olvasnivaló.Ennyi.Szóval az,hogy nincs ott semmi,az nem igaz.Szamárságokat ne beszéljünk kérem
A másik meg,hogy Kína hogy áll a dél-amerikai térségben,Közép-Amerikában...de ez már másik téma
-
Albigator
őstag
Tudom azt is olvastam. De ez a cikk említi azt, h a Google mást mond:
"miközben több száz millió Huawei felhasználónak nagyjából fogalma sem volt arról, hogy mi lesz a telefonjával, meddig fog működni és kap-e frissítéseket. A Huawei közleménye ezt elvileg tisztázta, de főverzió update kapcsán ellentmond a Google kommunikációjának, mindenesetre annyi biztos, hogy a közel 470 millió darab, már leszállított és aktivált, az ügyfeleknél levő telefonok továbbra is úgy fognak működni, ahogyan eddig." -
-
Látom belendültél
Azért azt hozzátenném,hogy Irakba nem a diktatúra megszüntetése miatt vonult be az USA,hanem az olajért. Hírszerzés,tömegpusztító fegyverek,blablabla...Ugye tudod,hogy mást kommunikálnak ki a világnak,mint amit tesznek?
Ne higgyj el mindent,amit a híradóban látsz.
-
-
Fabianus
tag
"Kurvára tesznek a világra csak nekik legyen jó."
Így működik a világ. Nem csak Amerika, meg Kína, meg Oroszország, hanem a többi állam is.
Mikor együttműködnek, nem azért teszik, hogy a másiknak jó legyen, hanem azért, hogy maguknak.
Mikor meg egymást fingatják akkor sem az a cél, hogy a másiknak rossz legyen, hanem az, hogy maguknak jó.
Van mikor egyezik az érdek, van mikor nem. Bizonyos értelemben millió szálon egymáshoz kötődő, bizonyos értelemben erősen különböző, ellenérdekelt hatalmakról van szó. -
TestamentDNR
aktív tag
Demokrácia? Haha... hol? Sehol sincs már! Max névleges...
"Kurvára tesznek a világra csak nekik legyen jó. Ezzel nem sok barátot találnak a világban és nem a Huawei miatt hanem mert álszenten, önérdekből taposnak másokon."Így szokásuk... pl. így szereznek olajat is! Semmi meglepő nincs a viselkedésükben.
Kína meg mindent (is) ellop...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged