- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hát figyi, a leírt dolgokra nem reagáltál érdemben (többen leírtuk, hogy mik a gondok), de azt bebeszélted magadnak, hogy mi bebeszéltük neked, hogy veled van a baj. Hogy ez hogy sikerült, azt nem tudom.
ui: torrentet nem kell letagadni, nem illegális. Audiovizuális tartalmat leszedni meg amúgy is legális idehaza saját célra, mivel fizetjük az üres hordozói díjat mindenen, az ezért van...
fezlergabor: érdekesen kevés a mennyisége. Haver sosem karbantartott fél éves Win7-jéről 2.9G-t szedett ki a tisztító, pedig csak netezik meg játszik, mert máshoz nem ért a számítógépek terén.
-
fatal`
titán
Az ubuntu a leginstabilabb disztró az összes közül, amit próbáltam.
"Csak menjen. És erre nagyon jó!"
Sokmindenre jó, de erre pont nem.Még a Windows is ezerszer stabilabb. Legalábbis nekem nem stabil az a disztro amin a hivatalos frissítéstől kompletten kifingik az egész x.
(#107) Rhino666: A Chrome legnagyobb baja, hogy még olyan alapvető dolgokat sem lehet beállítani, hogy a cache ne legyen 20 giga (csak paraméteres szarakodással), az ideiglenesen megnyitott dolgokat a tempbe rakja és ne szemetelje már össze letöltésekre használtam könyvtáramat.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
8.04-től használtam, hiába volt LTS verzió, olyan hülyeségekkel kellett szopni, hogy ACPI módot kellett állítani azért, hogy a hálókártya kapjon DHCP-n IP-t, különben csak pörgött a networkmanager, aztán dobta a kapcsolatot. Egészen az első Unity-s "bétáig" használtam, az meg fekete kockákat produkált az Unityi ikonjai helyett, ekkor jött a váltás Debianra, amihez hozzá sem kellett nyúlni a frissítéseken kívül. A köztes Ubi verzióknál is mindig volt valamivel bajom, szóval volt mit szerelni azon a disztrón.
Arch alapok és ArchWiki, ez az, amiből egy fasza disztró összejön manapság szerintem. Lesz is erről egy cikkem majd Logouton.
Rhino666: A Chrome egy fapados cucc, kezelőfelülete elég átláthatatlan a rókáéhoz képest, továbbá még mindig hallani, hogy a kiegészítők nem mindig hozzák a rókáéval azonos kiegészítők tudását, minőségét.
Amire a soros portnál utaltam, hogy egy fájl a Linuxon a fájlrendszerben, közönséges állományként írható, olvasható bármivel.
kispx: Azzal van probléma, hogy miből készül és milyen ütemterv szerint.
-
KAMI911
senior tag
A haladó beállítások között be tudod állítani a hw gyorsítást. Ha akkor sem menne, nos egy kísérletre invitálnálak:
about:config
layers.acceleration.force-enabled;trueEn előtte csinálnék egy üres profilt, hátha valami balul ütne ki:
firefox -PVan pár gép amin nem megy jól - még az UI is hibádzik, de pl elég aktuális NVidián sincs alapból bekapcsolva. igazából blacklistázva van egy csomó eszköz, lehet párat fel lehetne szabadítani, ha jól muzsikál. GPU segítségével gyorsított ablakok 0 <-ez a lényeg
Én most ezzel néztem:
Adapter Description
NVIDIA Corporation -- GeForce GTX 460/PCIe/SSE2Device ID
GeForce GTX 460/PCIe/SSE2Driver Version
4.3.0 NVIDIA 310.14GPU Accelerated Windows
1/1 OpenGLVendor ID
NVIDIA CorporationWebGL Renderer
NVIDIA Corporation -- GeForce GTX 460/PCIe/SSE2AzureCanvasBackend
cairoAzureContentBackend
noneAzureFallbackCanvasBackend
noneHa nálam is skia lehetne és gyorsítva, na az lenne a királyság.
http://www.basschouten.com/blog1.php/comparing-performance-azure-vs-cairoEsetleg még ez is érdekes lehet neked:
webgl.force-enabled
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest