- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Gondolom te is 30 perc alatt elintézed a telefonod szervizelését, mert nekem nagyjából ennyi idő. Elmetrózok a Samu szervizhez, leadom és kész. Ez ennyi.
Ez mondjuk nem igaz
Én szépen elmentem a SES-be, mert elhittem, hogy helyben megvárható a javítás, de kiderült, hogy 1-2 hét lesz és ha nem akarok újra felutazni, akkor 3000 Ft-ért küldik le. A kifogás meg az volt, hogy nem beszéltem velük meg előre, ami nagyjából lehetetlen volt, mert legalább 20-szor hívtam őket, de senki nem vette fel.A szervizfutár legalább oda-vissza megoldja a szállítást, de az is legalább 1 hét.
Szóval a fél óra max. szoftveres javításra, vagy fólia felrakásra igaz, ha igaz.
a Note7 faillel is 200 ezer híján annyi telefont értékesített 2016-ban, mint az Apple.
Persze ez nem sokat jelent, mert a belépő szintű filléres vackokat nincs értelme ide venni, a flagship cuccaikból meg jóval kevesebb fogy, mint iPhone-ból (ez a pénzügyi jelentéseknél elég szépen kijön, mert ugye a piaci kofát sem az érdekli, hogy hány krumplit adott el, hanem az, hogy mennyi pénzt visz haza
).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az okostelefonok nyers kameraképességeit megállapító mérés egyik legjobbja lett az új Huawei.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest