Új hozzászólás Aktív témák

• Parallaxis

addikt

válasz no more #164 üzenetére

Gondolom te is 30 perc alatt elintézed a telefonod szervizelését, mert nekem nagyjából ennyi idő. Elmetrózok a Samu szervizhez, leadom és kész. Ez ennyi.

Ez mondjuk nem igaz :)
    Én szépen elmentem a SES-be, mert elhittem, hogy helyben megvárható a javítás, de kiderült, hogy 1-2 hét lesz és ha nem akarok újra felutazni, akkor 3000 Ft-ért küldik le. A kifogás meg az volt, hogy nem beszéltem velük meg előre, ami nagyjából lehetetlen volt, mert legalább 20-szor hívtam őket, de senki nem vette fel.

A szervizfutár legalább oda-vissza megoldja a szállítást, de az is legalább 1 hét.

Szóval a fél óra max. szoftveres javításra, vagy fólia felrakásra igaz, ha igaz.

a Note7 faillel is 200 ezer híján annyi telefont értékesített 2016-ban, mint az Apple.

Persze ez nem sokat jelent, mert a belépő szintű filléres vackokat nincs értelme ide venni, a flagship cuccaikból meg jóval kevesebb fogy, mint iPhone-ból (ez a pénzügyi jelentéseknél elég szépen kijön, mert ugye a piaci kofát sem az érdekli, hogy hány krumplit adott el, hanem az, hogy mennyi pénzt visz haza :) ).

Új hozzászólás Aktív témák