- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Én note4-nél eleget vártam a lollira, már a hajamat téptem annyit várt rá az egész topik, és annyira elegem volt abból a bugos KK-ból amivel gyárilag kiadták.
OP3-at hatalmas szkeptikusként vettem, csak és kizárólag gyári OOS-el haszálom, és bevallom én sem fűztem hozzá sok reményt de eddig lepipálja bármelyik előző csúcstelómat, mindenzt zsír újan 125 ezerért.
Az meg ha nagyisten nem kapna Oreot hát nem fogok tőle a kardomba dőlni, annyival sokkal olcsóbb volt hogy ne legyenek ilyen elvárásaim. DE az összeszerelés hibátlan, a kijelző bőven jó, ujjlenyomat villámgyors és nagyon pontos, két sim, OIS, pure android, 64/6 gb, az egyik leggyorsabb nandchip, kapacitív gombok.. ez mellett simán le tudom nyelni ha nem kap meg egy olyan frissítést amit a dupla illyen árú készülék meg igen (főleg ha az éppenséggel motionwizt futtat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- weiss: Pant* rant
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest