- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
"Ezalatt azt értettem, hogy legyen benne értesítő LED, max akinek nincs rá szüksége, vagy nem szereti, mint pl én, akkor az ki tudja kapcsolni azt."
Nem tudom nekem simán kikapcsolható, az is szabályozható a beállításokban hogy milyen tipusú dolgoknál villogjon, milyen telefon van ahol ezt nem lehet? Elég fura ilyet még nem hallottam."Próbáltál előlapi olvasós, 5 col körüli telefont hosszabb ideig?"
Szerintem is 5 colnál egyértelműen kényelmesebb az előlapi ujjlenyomatolvasó, de nekem 5,5 colnál már nehezebb elérni a telefon alját, és labilis ha oda próbálok nyúlni. (Nem is nagyon használom a home gombot, helyette gesztusvezérlést swipe használok kijelző szélétől befele suhintok és az home gombként működik)
5.5 colon ott már stabilabb a hátlapi olvasó, meg szerintem jobban pontosabban is érzékel, mert jóval nagyobb az ujjlenyomatolvasó felülete: [link] Nekem Redmi Note 3 SE telefon van az még vizes, izzadt kézzel is egész jól érzékel amin meglepődtem, lehet a nagyobb felület miatt.Az biztos, hogy a Samsung S8 S8 pluson baromira rossz helyre került az ujjlenyomatolvasó túságosan fentre, és nem szimmetrikus és nagyon könnyen össze lehet tapicskolni a kamerát, amikor keresed az ujjlenyomatolvasót. Ezt sajnos teljesen elszúrták az S8-ban érthetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest