- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
ToniSoprano #56 üzenetére
Zsebből elővételnél (is) megszokás kérdése. Nekem az S7 home gombján már kivétel közben ott az ujjam, amikor meglátom a kijelzőt, már rég fel van oldva.
Nem nehéz beírni a PIN-t se, vízben nem megy az ujjlenyomatolvasó, de ha csak vizes a kijelző (nem víz alatt vagyok éppen), akkor megy a kijelző. -
.Szaki.
addikt
válasz
ToniSoprano #56 üzenetére
Én annyit írtam, hogy engem zavar, valamint azt is, hogy ettől függetlenül megadhatnák a jogot az ügyfélnek, hogy maga döntse el, hogy szüksége van-e erre a funkcióra vagy sem. Ezalatt azt értettem, hogy legyen benne értesítő LED, max akinek nincs rá szüksége, vagy nem szereti, mint pl én, akkor az ki tudja kapcsolni azt. Nekem is telefonra jön a céges üzenet, de akkor sem szerettem ha folyamatosan villog az értesítő LED.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Nintendo 3DS és DS topic
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest