- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz
#65577472 #36 üzenetére
Magam is így gondolom.
Egyébként nehéz (nem lehet) olyan telefont csinálni, ami mindenkinek megfelel, de meg lehet próbálni olyat csinálni, amit a legtöbben személyre tudnak szabni, és kapnak valami nagyon közelit az elképzeléseikhez. Nekem régen a 4" volt a vállalható maximális kijelző méret, aztán lett a 4,7", most meg már 5.2"-es telefonom van, amit régebben el se tudtam volna képzelni. Szóval az ember igényei is változnak, illetve elfogad régebben taszító megoldásokat is.
(#41)tomboy0013: az enyémen hátul van, a kamera alatt, és nagyon kényelmesnek találom. Úgyis ott lenne az ujjam, gyakorlatilag semmilyen plusz mozdulatot nem igényel. Szóval ez is egy olyan dolog, hogy meg lehet csinálni jól is, meg rosszul is. Nem maga a hátlapon elhelyezés a zsákutca.
-
.Szaki.
addikt
válasz
#65577472 #31 üzenetére
Igény kérdése, 1 SIM kártyát használok, így nincs szükségem a Dual SIM-re, régen pedig amikor nem volt értesítő LED-es telefonom, akkor a következőnél alapelvárássá vált az, hogy rendelkezzen vele, örültem is neki, de egy idő után baromira elkezdett idegesíteni, hogy folyamatosan villog valamiért. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy folyamatosan a telefont csesztetem, hogy most éppen milyen üzenet/értesítés jött.
Szóval ha lenne is az új iPhone-on értesítő LED, az biztos, hogy kikapcsolnám. De persze abban egyetértek, hogy ilyen árkategóriában meg kell adni a lehetőséget az ügyfélnek, hogy eldöntse, hogy van-e igénye ezekre az opciókra és igény szerint ki is lehessen kapcsolni pl. az utóbbi funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest