- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Az előző hozzászólás 2. részében neked válaszoltam, ezt a programot használom gesztusvezérlésre: [link] egyedileg programozható minden benne. Így 5,5 colon nem kell nagyon elérni a telefon alján és közepén lévő home gombot, ami tök fárasztó 5,5 colon, meg instabil, mert nekem kicsi a kezem. Érdekes a szélső gombokat még elérem, mondjuk azt is át lehet programozni pl. home gombra, de kényemlesebb a swipoe nekem, nem kell lefele nyúlkálni a telefon aljához ha home gomb funkciót akarom használni nekem gyorsabb egyszűbb megoldás a swipe mozdulat.
-
ToniSoprano
addikt
"Ezalatt azt értettem, hogy legyen benne értesítő LED, max akinek nincs rá szüksége, vagy nem szereti, mint pl én, akkor az ki tudja kapcsolni azt."
Nem tudom nekem simán kikapcsolható, az is szabályozható a beállításokban hogy milyen tipusú dolgoknál villogjon, milyen telefon van ahol ezt nem lehet? Elég fura ilyet még nem hallottam."Próbáltál előlapi olvasós, 5 col körüli telefont hosszabb ideig?"
Szerintem is 5 colnál egyértelműen kényelmesebb az előlapi ujjlenyomatolvasó, de nekem 5,5 colnál már nehezebb elérni a telefon alját, és labilis ha oda próbálok nyúlni. (Nem is nagyon használom a home gombot, helyette gesztusvezérlést swipe használok kijelző szélétől befele suhintok és az home gombként működik)
5.5 colon ott már stabilabb a hátlapi olvasó, meg szerintem jobban pontosabban is érzékel, mert jóval nagyobb az ujjlenyomatolvasó felülete: [link] Nekem Redmi Note 3 SE telefon van az még vizes, izzadt kézzel is egész jól érzékel amin meglepődtem, lehet a nagyobb felület miatt.Az biztos, hogy a Samsung S8 S8 pluson baromira rossz helyre került az ujjlenyomatolvasó túságosan fentre, és nem szimmetrikus és nagyon könnyen össze lehet tapicskolni a kamerát, amikor keresed az ujjlenyomatolvasót. Ezt sajnos teljesen elszúrták az S8-ban érthetetlen.
-
ToniSoprano
addikt
Zsebből elővenni sokkal kényelmesebb szerintem ha hátul van az ujjlenyomatolvasó. Asztalról felvenni tényleg kényelmetlenebb, de pl. a whastsappnál az üzenetek tartalma úgyis felugrik amit látokk a ott vagyok. Persze az ujjlenyomatolvasóba integrált megoldás lesz a legoptimálisabb.
(#34) .Szaki: Ha nem vagyok az irodában és visszajövök az értesítési led jelzi, hogy meg kell-e néznem a telefont. Te honnan tudod, hogy jött- értesítés? Az értesítési lednek csak a legfontosabb dolgok vannak beállítva pl. gmail csak elsődleges fiók, de pl. a a reklámokra stb. nem villan meg az értestő led, de egyedileg be lehet állítani milyen üzentre villogjon. A dual simre hogy szerinted felesleges, meg annyi, hogy főnököm nagyon sokat keres havonta, de vicces amikor tárgyalásra két iphonnal jön, mert kisgyereke van és kell egy saját magán szám amin bármikor elérhetik ha baj van és a cégesen beszél pl.. Nálunk a cégnél a beosztottaknak szinte mindenkinek dual simes telefonja van. Szerintem hasznos dolog, és tök jó dolog és tényleg a dual standby megoldás filléres dolog a gyárónak max. 1 dollár lehet a költsége.
Egyébként még Iphonból is fillérekért lehet dual simes telefont csinálni, bár ez nem túl esztétikus, de legalább a második simnek a tokban meg van a helye: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest