Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Még csak nem is kell feltétlen kiskezűnek lenni hozzá. Van olyan ismerősöm, akinek rettentő kicsi keze van és szenved, hogy nem tud új mobilt venni, mert 4,7" fölé nem akar menni és nem jön be neki az iOS. Meg van lőve.
Nekem 5,5" volt a legnagyobb telefon amit használtam, egy Honor személyében, lapát kezeim vannak nekem is, de voltak olyan szituációk, amikor már kényelmetlen volt elérni a bal felső sarkot, idegesítő volt, hogy nem fér be rendesen egy zsebbe sem, vagy ha igen, akkor kényelmetlen, és őszintén szólva megváltás volt utána ez a kicsi telefon, kényelmes, a dzsekikben is a telefonzsebek erre vannak méretezve, ingzsebbe is pont befér és tényleg mindenre elég. El sem tudom képzelni, hogy ha az 5,5"-os telefonnal ilyen tapasztalataim vannak, akkor mondjuk egy Note8-cal mit csinálnék, ami egy brutálisan jó telefon, de ha jól emlékszem az is már 6" körül van.
Szóval amire csak utalni akartam, hogy mindennek megvan a maga előnye és az a kijelentés, amit anno tettek, abban bizony van igazság, de akkor, hogy 2017 kompatibilis legyen, mondjuk azt, hogy ez a minimum méret, (mmint a 4"), ami már mindenre elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Gyúrósok ide!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Tőzsde és gazdaság
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Macbook White 13" unibody
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest