Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Annak ellenére, hogy tudom, hogy trollkodásnak szántad a hsz-ed, szeretném megjegyezni, hogy azért, mert most ez az idióta divat van, hogy az emberek pilótatáska méretű telefonokat szeretnének használni, attól még de, 4" mindenre elég. Annak idején a Nokia 5110-emet hívtuk "téglafonnak", az a telefon már abszolút kompaktnak számít a maiakhoz képest.
-
.Szaki.
addikt
Még csak nem is kell feltétlen kiskezűnek lenni hozzá. Van olyan ismerősöm, akinek rettentő kicsi keze van és szenved, hogy nem tud új mobilt venni, mert 4,7" fölé nem akar menni és nem jön be neki az iOS. Meg van lőve.
Nekem 5,5" volt a legnagyobb telefon amit használtam, egy Honor személyében, lapát kezeim vannak nekem is, de voltak olyan szituációk, amikor már kényelmetlen volt elérni a bal felső sarkot, idegesítő volt, hogy nem fér be rendesen egy zsebbe sem, vagy ha igen, akkor kényelmetlen, és őszintén szólva megváltás volt utána ez a kicsi telefon, kényelmes, a dzsekikben is a telefonzsebek erre vannak méretezve, ingzsebbe is pont befér és tényleg mindenre elég. El sem tudom képzelni, hogy ha az 5,5"-os telefonnal ilyen tapasztalataim vannak, akkor mondjuk egy Note8-cal mit csinálnék, ami egy brutálisan jó telefon, de ha jól emlékszem az is már 6" körül van.
Szóval amire csak utalni akartam, hogy mindennek megvan a maga előnye és az a kijelentés, amit anno tettek, abban bizony van igazság, de akkor, hogy 2017 kompatibilis legyen, mondjuk azt, hogy ez a minimum méret, (mmint a 4"), ami már mindenre elég.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Rendszergazda topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: Mindenből a legtöbbet
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Epic Games
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Mi 11i okostelefon tökéletes állapotban dobozában, tartozékaival eladó!
- Független Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue !! 1 Hó GaranciA
- Eladó iPhone 12 black független újszerű!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256 White Titanium
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen