- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
veterán
Még az idén is(!) kis időre - nosztalgiábol és egyebek miatt - használtam a 3.5 collos 4s-t. Tényleg annyira jó érzés volt elérni mindent bármiféle fogásváltás nélkül meg szinte keresztben is elfért a farmer zsebben
Jó volt.
Mind a mai napig megvan, működik első aksival simán. Csak már eljárt felette sajna az idő.
-
Somatom
veterán
válasz
burgatshow #77 üzenetére
Hmmm... ez fura. "Kívülállóként", a hírek alapján nekem úgy tűnik, hogy az Apple egyre jobban nyit, egyre több lehetőséget ad. Ez szted nem igaz?
-
HXY
addikt
válasz
TheBikerider #70 üzenetére
Ott a Xiaomi Mi6, a Mi Mix 2 és a One Plus 5t.
-
Somatom
veterán
Engem minden érdekel, ami kütyü, OS -től függetlenül. Ha az Apple olyat gyárt, ami megfelel az elvárásaimnak, akkor lehet akár iPhone -om is. Azt sem rejtem véka alá, hogy a Google "fejlesztéseinek" köszönhetően az Android számomra egyre kevésbé használható.
-
kchris78
veterán
-
joey04
titán
ha már trollkodsz, akkor pontosan tedd. 3,5" volt a "mindenre elég", és a lényeg az volt, hogy az az a méret, ami fogásváltás nélkül kezelhető kényelmesen egy kézzel úgy, hogy a kijelző minden pontját eléred. És ez a mai napig megállja a helyét.
38: nem is ezzel volt a probléma. de jaja tényleg "gyanús" vagy, egyre több iPhone hírnél jelensz meg te is. remélem csak azért, mert érdekel a készülék, nem csak az epés megjegyzések szórása miatt.
-
-
-
leslieke
Jómunkásember
Ez érdekes lesz. Ha lesz.
-
<Lacy85>
addikt
Akkor max a Sony Compact-ok jöhetnek szóba nála. Azok még egész emberi méretűek.
Mondjuk az tényleg gond, hogy ezt a méretet hanyagolja kb. mindenki, mert azért lenne piaca a kisebb mobiloknak.
Nekem a 2-vel ezelőtti volt 4,7". utána 5,2 jött. Hirtelen hatalmasnak tűnt a különbség. Hamar megszoktam.
Mostani meg 6,2. Itt nem éreztem olyan nagy ugrást az 5,2 után, de szerintem azért, mert alig 1,5mm a különbség szélességben a képarány miatt. magasnak magas, de abszolút nem széles.
Simán át tudom úgy fogni egy kézzel, hogy összeérnek az ujjaim.A Note még ennél is nagyobb egy kicsit. Az 6,3", meg kicsit szögletesebb is.
-
.Szaki.
addikt
Még csak nem is kell feltétlen kiskezűnek lenni hozzá. Van olyan ismerősöm, akinek rettentő kicsi keze van és szenved, hogy nem tud új mobilt venni, mert 4,7" fölé nem akar menni és nem jön be neki az iOS. Meg van lőve.
Nekem 5,5" volt a legnagyobb telefon amit használtam, egy Honor személyében, lapát kezeim vannak nekem is, de voltak olyan szituációk, amikor már kényelmetlen volt elérni a bal felső sarkot, idegesítő volt, hogy nem fér be rendesen egy zsebbe sem, vagy ha igen, akkor kényelmetlen, és őszintén szólva megváltás volt utána ez a kicsi telefon, kényelmes, a dzsekikben is a telefonzsebek erre vannak méretezve, ingzsebbe is pont befér és tényleg mindenre elég. El sem tudom képzelni, hogy ha az 5,5"-os telefonnal ilyen tapasztalataim vannak, akkor mondjuk egy Note8-cal mit csinálnék, ami egy brutálisan jó telefon, de ha jól emlékszem az is már 6" körül van.
Szóval amire csak utalni akartam, hogy mindennek megvan a maga előnye és az a kijelentés, amit anno tettek, abban bizony van igazság, de akkor, hogy 2017 kompatibilis legyen, mondjuk azt, hogy ez a minimum méret, (mmint a 4"), ami már mindenre elég.
-
.Szaki.
addikt
Annak ellenére, hogy tudom, hogy trollkodásnak szántad a hsz-ed, szeretném megjegyezni, hogy azért, mert most ez az idióta divat van, hogy az emberek pilótatáska méretű telefonokat szeretnének használni, attól még de, 4" mindenre elég. Annak idején a Nokia 5110-emet hívtuk "téglafonnak", az a telefon már abszolút kompaktnak számít a maiakhoz képest.
-
galaxys80
veterán
válasz
szupermacs #57 üzenetére
2001-ben az android még kósza gondolat sem volt.
Az Android 1.0 platform 2008. október 21-én került kiadásra Apache licenc alatt, amely - egy szűk fanatikusokból álló rétegen kívül - nem nyerte el igazán az átlagfelhasználók tetszését.
(#59) Somatom
Látom téged is egyre jobb vonz az iPhone. Szinte minden cikknél találkozok veled.
(#61) szupermacs
Ha iróniának szántad, akkor használj esetleg valamilyen smile-t, úgy ahogy a falba veregetőssel is tetted.
-
Somatom
veterán
válasz
FIREBLADE78 #58 üzenetére
Olyan, mint az iPhone, csak tovább bírja szuflával.
-
RozogA87
tag
2001?! Akkor még nem is volt Iphone.
-
MrChef
aktív tag
Már 2 (kettő!) SIM-et tud befogadni a legújabb 500.000 Ft-os almatelefon?! Emberek, fejlődés van!
(az androidos telók hosszú évek óta tudják ezt) -
Pavlo
aktív tag
válasz
szupermacs #50 üzenetére
Ezen a hátlapi Face ID-n nagyon jót mosolyogtam. Köszönöm, feldobtad a napom!
-
szupermacs
veterán
válasz
CptAdamica #49 üzenetére
Szerintem meg 2 év után jön egy 3 SIM-es iPhone is majd iPhone XXL néven, 6,9"-os kijelzővel. De abban már 3 kameramodul lesz. Hátoldali Face ID-vel.
-
CptAdamica
veterán
Nem csak a jövő évi ájfon fog így kinézni, de ez elkövetkezendő 5 év iphone is így fog kinézni. Az Apple-nél roppant tehetséges design-erek vannak.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
szupermacs #46 üzenetére
Az oldal már egy ideje átment bulvár szintű clickbait tartalmak gyártásába. Nincs itt semmi meglepő.
Lassan már az indexen is több lesz a valóban értékelhető tech tartalom. Azt meg döntse el mindenki maga, hogy ez mennyire gáz... -
szupermacs
veterán
Kár, hogy az ilyen cikkek csak találgatásokról szólnak. Nincs valódi tartalma, fölösleges.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
szabogabor10 #7 üzenetére
A dual standby megoldás kb 1-2 dollárba kerül, szerintem bőven jó megoldás, mert ha a telefonálsz és a másik nem aktív átirányítja a hívást és jelzi hívásod van. A dual aktív drágább, mondjuk az jobban szívja akkut és magasabb a Sar érték a két antenna miatt bár az sem drága megoldás.
Én abban látok fantáziát, hogy idualként eladja az Apple és 100 dollár felárér a dual simet és itt a 98%-os profit a történeten. Ha van igény rá beteszik. Egyébként ha van igény rá lemásolják a többieket, lásd vezeték nélküli töltés is bekerült, dupla kamera és káva nélküliség felé mentek el követve a trendet.
A micro SD 100% nem lesz mert akkor nem tudnák eladni nagy marzzsal a belső memóriát, meg azért a micro SD még mindig elég lassú, ezért lassítaná a telefont.
-
atike
nagyúr
Megcsinálják a saját maguk kínai változatát...?
-
no more
veterán
Én sem tartom valószínűnek, hogy ez megtörténik, inkább azt mondaná Cook, hogy vegyél még egy iPhone-t, ennyire egyszerű a dual SIM.
-
osztraksajt
őstag
Elég sok ismerősöm van akik fél kezüket odaadnák ha lenne dual sim apple. Most nyilván nem tudják mert mind a két kezükben telefon van.
Ott verném agyon aki kitalálta ezt az esim dolgot. Kevés jól működő dolog van a világon, a sim kártya pont az egyik. El a kezekkel tőle!
Milyen jó lenne mikor letelepítünk egy adatgyűjtőt és a helyszínen derül ki hogy melyik szolgáltatónak van éppen térereje hosszabb távon is stabilan, és kínlódjunk az átaktiválással. Vagy épeen milyen praktikus lenne mikor külföldön lemerül a telefonom akkor a travelsim kártyámat valahol próbáljam meg távolkeleten valamilyen másik (pl a nejem) telefonjára átaktiváltatni 1000Ft-os percdíjon. Vagy éppen a notiból stickbe áttenni az adatkártyámat, és ehhez keressem fel a szolgáltatómat. Vagy ott a karácsonyfa alatt a telefon, de fiam még nem tudod használni, megvárjuk 17-ét mikor a szolgáltatód rá tudja aktiválni a telefonodra a kártyádat, de még sorolhatnám azokat a példákat amik előfordultak már velem és esim esetén csak vakargatnám a fejemet.
-
eSIM többet érne több szám kezelésével... nem csak iPhonokban, minden telefonban. Kevesebb helyet is foglal.
Az egyedüli probléma lehet a lefedettség. -
janeszgol
félisten
válasz
TheBikerider #13 üzenetére
Szerintem tobben kivancsibbak ra, ming az XL-re, en legalabbis biztosan.
-
jacis
nagyúr
Aki bármennyire is követi a mobilos tech világot egyértelműen el tudja dönteni hogy a dual simes verzióra van-e némi esély vagy sem. Sztem nulla az esély rá.
-
DDA40X
aktív tag
Hm.. Pedig 4inch mindenre elég..
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
TheBikerider #11 üzenetére
Note8-ból is van dual SIM-es verzió, például.
-
imi4199
tag
Van jópár ismerősöm, aki 2 szifonnal mászkál, mert abból nincs dual sim-es, de "akkorse Android".... Ők biztosan örülnének ennek... De azért amíg lesz aki (...) megveszi a két szifont, addig almáéknak nem biznisz a 2 sim-es, hacsak nem olyan felárral adják...
-
-
a.sebi
őstag
A legérdekesebb , az hogy milyen fantázia névvel ruházák fel ezt a van mor thing ámezing innovésönn ?
-
Ujfelhasznal
tag
Én inkább az SE folytatását várom, már ha hihetünk a pletykáknak. Remélhetőleg marad a ,,kedvező" árfekvésű szegmensben, maximum 250 ezres árral
-
vilmose33
őstag
válasz
PandaMonium #19 üzenetére
Megoldható a dual sim, igaz nem gyári megoldások.
-
hemaka
nagyúr
Mar kezdik? Sirok.
-
Somatom
veterán
válasz
PandaMonium #19 üzenetére
"Szifonosként ez az egyetlen ok..."
Hát ez az! Tele van a hócipőm azzal, amit a Google művel az Androiddal, de Androidosként még mindíg több okot is fel tudnék sorolni, amiért inkább egy 3310 -es Nokia -t választanék, mint egy Szifont.
-
VD
őstag
Több sim profilt is el lehet tárolni. De amit láttam működés közben, ott 1x-re csak 1 aktív. Valszleg megoldható majd úgy mint most a dual stand by készülékeknél. De még bőven van mit csiszolni. Az első kereskedelmi forgalomba kerülő típusok, még hibridek lesznek. Fogad nano sim-et, de már lesz lehetőség e-simes működésre is. Valszleg emiatt hiszik, hogy dual simes lesz.
-
Wesder
titán
eSIM-es kèszülèkkel lehet több számom is, mintha 2-3-4-5 SIM lenne benne?
-
xxman
senior tag
Szerintem kizárt a dual sim. Az apple inkább a 0 sim felé (pl. eSim) felé tart
-
-
csongi
veterán
Hamarabb lesz Dualsim benne mint 650 Dolláros ára
-
Mill3r
tag
Azért ezt a dual sim-es kialakítást erős fenntartásokkal kell kezelni, szerintem...
Valamelyik iPhone-os topikba tévedve olvasgattam, hogy abban mindenki egyetértett, hogy ha valami nem lesz, az a dual sim, Apple termékek esetén.
Pedig igény lenne rá -
-
janeszgol
félisten
válasz
TheBikerider #11 üzenetére
Nem írsz egy apró szösszenetet a logoutra? A legfontosabb paramétereket leteszteled.
-
-
Kicsit azért félek az esetleges dual SIM-es modell felárától.
-
-
balika333
tag
Akkor még én is visszatérnék 4 év után, ha Dual Simes készülékkel rukkolnának elő
-
b0bcat
addikt
És SD foglalat is kerül bele? USB type C?
-
kokopo
aktív tag
Meglepodnek ha iPhone-nak lenne dualsim-es keszuleke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Elektromos autók - motorok
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Gitáros topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest