2019. február 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

6,5"-es iPhone X érkezhet, két SIM foglalattal

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Business Insider

Elemzők szerint hatalmas társat kap az 5,8"-es, OLED paneles iPhone, egy harmadik modell viszont marad az LCD kijelzőnél.

Hirdetés

A kávamentesítő trendek előnye, hogy ugyanakkora készülékházba jóval nagyobb megjelenítő fér, így aztán az iPhone X 5,8"-es paneljével is könnyebben kezelhető, mint az iPhone 8 Plus 5,5"-es kijelzőjével. A jubileumi Apple mobil OLED paneljével és betüremkedő TrueDepth kamerarendszerrel igazából még csak phabletnek se nevezhető, és belátható, hogy ha a Plus modell méreteiből indulnak ki, és annak a kereteit semmisítik meg, hatalmas képernyőfelület marad.

Íme, az iPhone X elölről, lekerekített sarkokkal és betüremkedő TrueDepth kamerarendszerrel
Ilyen lehet minden 2018-as iPhone előlapja, csak más-más méretben és kijelzőtechnológiával [+]

A KGI Securities után a Nomura elemzői is azt tippelik, hogy az 5,8"-es iPhone mellett jövőre befut egy 6,5"-es, hasonló formával és képernyő technológiával, míg egy harmadik modell marad az LCD-nél, ám szintén betüremkedő arcazonosító rendszerrel. A Nomura szerint ugyanakkor a változások elsősorban a méreteket, és nem a funkciót fogják érinteni. „Úgy tudjuk, a 6,5"-es OLED modell és a az új 5,8"-es meglehetősen hasonló lesz az iPhone X-hez. A változást a képernyőméret, illetve a két SIM-et befogadó kiszerelés lehet.”

Egy kisebb és egy nagyobb OLED iPhone érkezhet jövőre
Egy kisebb és egy nagyobb OLED iPhone érkezhet jövőre [+]

Az elemzők nem várnak 3D térérzékelő technológiát a 2018-ban esedékes Apple mobilok hátlapára, a 650 dollár körül landoló, LCD-s iPhone variáció pedig várhatóan a dupla kamerás trendekhez sem csatlakozik. Ez utóbbit a Pegatron és a Wistron, míg az OLED variációkat a Hon Hai (Foxconn) szerelheti össze. 2018 ősze persze még odébb van, addig történhetnek stratégiai és hardveres változások, plusz még el kell dönteni, milyen néven érkeznek a modellek – iPhone 9, XI, 911?

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.