6,5"-es iPhone X érkezhet, két SIM foglalattal

Hirdetés

A kávamentesítő trendek előnye, hogy ugyanakkora készülékházba jóval nagyobb megjelenítő fér, így aztán az iPhone X 5,8"-es paneljével is könnyebben kezelhető, mint az iPhone 8 Plus 5,5"-es kijelzőjével. A jubileumi Apple mobil OLED paneljével és betüremkedő TrueDepth kamerarendszerrel igazából még csak phabletnek se nevezhető, és belátható, hogy ha a Plus modell méreteiből indulnak ki, és annak a kereteit semmisítik meg, hatalmas képernyőfelület marad.

Íme, az iPhone X elölről, lekerekített sarkokkal és betüremkedő TrueDepth kamerarendszerrel
Ilyen lehet minden 2018-as iPhone előlapja, csak más-más méretben és kijelzőtechnológiával [+]

A KGI Securities után a Nomura elemzői is azt tippelik, hogy az 5,8"-es iPhone mellett jövőre befut egy 6,5"-es, hasonló formával és képernyő technológiával, míg egy harmadik modell marad az LCD-nél, ám szintén betüremkedő arcazonosító rendszerrel. A Nomura szerint ugyanakkor a változások elsősorban a méreteket, és nem a funkciót fogják érinteni. „Úgy tudjuk, a 6,5"-es OLED modell és a az új 5,8"-es meglehetősen hasonló lesz az iPhone X-hez. A változást a képernyőméret, illetve a két SIM-et befogadó kiszerelés lehet.”

Egy kisebb és egy nagyobb OLED iPhone érkezhet jövőre
Egy kisebb és egy nagyobb OLED iPhone érkezhet jövőre [+]

Az elemzők nem várnak 3D térérzékelő technológiát a 2018-ban esedékes Apple mobilok hátlapára, a 650 dollár körül landoló, LCD-s iPhone variáció pedig várhatóan a dupla kamerás trendekhez sem csatlakozik. Ez utóbbit a Pegatron és a Wistron, míg az OLED variációkat a Hon Hai (Foxconn) szerelheti össze. 2018 ősze persze még odébb van, addig történhetnek stratégiai és hardveres változások, plusz még el kell dönteni, milyen néven érkeznek a modellek – iPhone 9, XI, 911?

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Nem elég jó az iPhone X

    Legalábbis a Consumer Reports teszteredményei alapján az iPhone 8 például jobban teljesített, a Samsung elsőségét viszont így sem sikerült elvenni.

  • Karácsonyi telefonajánló 2017

    Közeledik az év vége, piacon van szinte az összes olyan telefon, amit a gyártók erre az esztendőre terveztek, összeszedjük a legjobb ajánlatokat.

  • Három folytatást kaphat az iPhone X

    A KGI Securities ismert elemzője szerint érdemes megbarátkozni a kijelzőbe türemkedő TrueDepth kamerával, mert jövőre csak ilyen iPhone-ok érkeznek. Az iPhone X-et sem kerülték el a kijelzőhibák.

Hirdetés