Új hozzászólás Aktív témák
-
Update:
Egy hónap használat után.
Azok a dolgok, amik tetszettek, azokkal meg vagyok továbbra is elégedve. Használattól függően 1-2 napot bír a telefon. Tényleg lehet használni és nem csak óvatoskodni, mint az xz1c-vel.
Ujjlenyomatolvasó megszokható, okos karkötőt beállítottam megbízható eszköznek, így nem zár le feleslegesen. Kamera továbbra is lassú, ez van..
Azóta jött egy frissítés a telefonra és ezzel megjavult a korábbi lejátszási probléma, ami egyébként attól a DSEE Ultimate-nek nevezett feature-től volt, aminek pont az lett volna a dolga, hogy a tömörített zenét felskálázza.Azt kikapcsolva korábban is jó lett minden.
A mai árakhoz képest vállalható a telefon. Persze akinek több kell, azoknak ennél magasabb kategóriát kell választani, vagy más brandet.[ Módosította: philoxenia ]
-
csakany2001
senior tag
Köszönöm a tapasztalatokat, akkor nem futok ezzel felesleges kört(volt "nagy" telom, még N5X idején és menekültem, volt időm megszokni közel 2 év)de ezek szerint akkor a keskeny kivitel nem tudja kompenzálni a telefon hosszát.
Kár érte, akkor alma lesz ennek a vége. Bár közbejött 1-2 más költség szóval még 1 évig az XZ1C marad aztán meglátom a felhozatalt, de valószínű androidosból nem érkezik utód. -
Péntek óta nyúzom én is. Hááát...
Ami tetszik benne az a Dual SIM, a nagy akku, ebből adódóan a hosszú sot idő, jó hogy maradt az értesítési led, bár okos karkötővel kb mindegy. Belső tárhely már jóval nagyobb itt.
Ami nem tetszik az az újlenyomatolvasó lassúsága, nehéz, nagy,(ezek éppen megszokhatóak), osztott képernyő gombra nyomva nálam elég sűrűn lefagy az egész telefon, a facebookos, böngészős videókat valami iszonyat borzalmasan játsza le, ugyanazt a videót youtube-on simán tudja.
21.9-es képarány egy felesleges valami. Szélesvásznú filmet nem ekkora kijelzőn fogok nézni, az osztott képernyőhöz meg már kicsi szerintem. Inkább lett volna egy igazi compact a telefon. Az XZ1C hangszórójához köszönő viszonyban sincs. Fülhallgatóval, fejhallgatóval viszont szépen szól. Amit adtak hozzá se rossz, csak kicsit halk. A kamera nem egy csúcs az biztos, bár a piros(vörös) egyensúllyal az eddigi összesnek gondja volt. Viszont a lassúságára nincs mentség. Az album app-ot se lehet már ennél használni, ahogy nagyjából pont azokat az értesítő hangokat szedték ki, amit eddig használtam az XZ1C-nél....
Próbálom megszokni, de ha nem megy, akkor a telefon fog menni... -
ZP67
tag
Megjött Szlovákiából a kék.... Marha nagy, de mit csináljak... Este belakom.
-
Nagyjából két hetet késik a megjelenés :/
-
válasz
csakany2001 #55 üzenetére
Én is xz1c-ről váltok erre. Sajnos amiket leírtál mind előfordul már nálam is. 😢 Egy 12 órás műszakot már nem bír ki töltés nélkül, pedig nagyon szeretem ezt a telefont. Illetve a belső tárhely mérete is elfogyott már az évek során. Óriási előrelépés lesz ezen a téren is. 😊 Kíváncsian várom, remélem minél hamarabb küldik. 😀
-
csakany2001
senior tag
válasz
elfelejtette #54 üzenetére
Elolvasva, konkurencia nélkül azt lehet mondani a felszereltség teljesen rendben van.
Bár hozzáteszem hogy ha nem lenne ilyen "kis" méretű nem sok babér teremne neki.
Sajna amire számítottam, kamera simán pocsék ajánlat ennyiért, a Xiaomi nagyon behúzott ezen a téren és el is húztak rendesen.
Nappali ok, de ha már nincs fény baj van vele... Ezért kár valamilyen szinten de még lenyelhető ha valakinek ez nem elsődleges.
Üzemidő félelmetesen jó viszont.
Összességben aki erre várt sok meglepetés nem érheti, maximum a vastag árcédula.
Ha jövő évig nem jön semmi berendelem szerintem, mert elnézve még itt lenne a legkevesebb visszalépés számomra.
Sajna egyre több a fagyás, az üzemidő is visszaesett szóval csere érett már az XZ1C, csak idő és pénz kérdése. -
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #45 üzenetére
Kijött a gsmarena tesztje...
-
Mishita
tag
Ha lehet is miért a vásárló szenvedjen ezzel? Idióta dolog ez.
-
endib
tag
Elvileg alza-nal lesz kék..
-
ZP67
tag
Na, sz@rjanak sünt...
Az árkülönbözeten nem is érdemes rugózni (köszönjük világbajnok Áfa...) de az azért elég gáz, hogy a fele akkora népességű északi szomszédainknál a négyből három, nálunk meg csak kettő színben lesz kapható...
Van esetleg valakinek tapasztalata, a kinti garancia érvényesíthető itthon?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony új középkategóriás modellje Snapdragon 690 rendszerchipet, három hátlapi kamerát, IP68-as védettséget és jack csatlakozót is kapott.
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest