Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Update:
Egy hónap használat után.
Azok a dolgok, amik tetszettek, azokkal meg vagyok továbbra is elégedve. Használattól függően 1-2 napot bír a telefon. Tényleg lehet használni és nem csak óvatoskodni, mint az xz1c-vel.
Ujjlenyomatolvasó megszokható, okos karkötőt beállítottam megbízható eszköznek, így nem zár le feleslegesen. Kamera továbbra is lassú, ez van..
Azóta jött egy frissítés a telefonra és ezzel megjavult a korábbi lejátszási probléma, ami egyébként attól a DSEE Ultimate-nek nevezett feature-től volt, aminek pont az lett volna a dolga, hogy a tömörített zenét felskálázza.Azt kikapcsolva korábban is jó lett minden.
A mai árakhoz képest vállalható a telefon. Persze akinek több kell, azoknak ennél magasabb kategóriát kell választani, vagy más brandet.[ Módosította: philoxenia ]
-
Péntek óta nyúzom én is. Hááát...
Ami tetszik benne az a Dual SIM, a nagy akku, ebből adódóan a hosszú sot idő, jó hogy maradt az értesítési led, bár okos karkötővel kb mindegy. Belső tárhely már jóval nagyobb itt.
Ami nem tetszik az az újlenyomatolvasó lassúsága, nehéz, nagy,(ezek éppen megszokhatóak), osztott képernyő gombra nyomva nálam elég sűrűn lefagy az egész telefon, a facebookos, böngészős videókat valami iszonyat borzalmasan játsza le, ugyanazt a videót youtube-on simán tudja.
21.9-es képarány egy felesleges valami. Szélesvásznú filmet nem ekkora kijelzőn fogok nézni, az osztott képernyőhöz meg már kicsi szerintem. Inkább lett volna egy igazi compact a telefon. Az XZ1C hangszórójához köszönő viszonyban sincs. Fülhallgatóval, fejhallgatóval viszont szépen szól. Amit adtak hozzá se rossz, csak kicsit halk. A kamera nem egy csúcs az biztos, bár a piros(vörös) egyensúllyal az eddigi összesnek gondja volt. Viszont a lassúságára nincs mentség. Az album app-ot se lehet már ennél használni, ahogy nagyjából pont azokat az értesítő hangokat szedték ki, amit eddig használtam az XZ1C-nél....
Próbálom megszokni, de ha nem megy, akkor a telefon fog menni... -
Nagyjából két hetet késik a megjelenés :/
-
válasz
csakany2001 #55 üzenetére
Én is xz1c-ről váltok erre. Sajnos amiket leírtál mind előfordul már nálam is. 😢 Egy 12 órás műszakot már nem bír ki töltés nélkül, pedig nagyon szeretem ezt a telefont. Illetve a belső tárhely mérete is elfogyott már az évek során. Óriási előrelépés lesz ezen a téren is. 😊 Kíváncsian várom, remélem minél hamarabb küldik. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony új középkategóriás modellje Snapdragon 690 rendszerchipet, három hátlapi kamerát, IP68-as védettséget és jack csatlakozót is kapott.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egy óra, két rendszer
- Xbox Series X|S
- Kerékpársportok
- E-roller topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest