- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
Atomgeszi #36 üzenetére
Az én véleményem épp ellenkező - ismerve hogy a generáció elején a Ps4 Fat és Xbox One Fat gépek között a Ps4 volt az erősebb és ezeknek a Slim kiadásai + HDR opció hozzáadása után is megmaradt az erőkülönbség (annyi különbséggel hogy míg a Fat One konzolok nem kaptak visszamenőleg HDR funkciót míg a Fat Ps4-ek igen) valamint mindkét gép megkapta a kibővített kiadását (amik után a One lett az erősebb konzol) szerintem aki hosszabb ideig nem akar konzolt cserélni az úgy jár jobban hogy vesz egy Xbox One X konzolt és ezzel jó pár évig a multis címek futattását is letudja valamint vesz egy Ps4 Slimet a Sony exl. címek végett.
A Slim Ps4 önmagában is erős konzol az exl. címek bitangul néznek ki rajta még FullHD felbontásban is megspékelve a HDR funkcióval Akinek Slim gépe van az simán ki tudja húzni a Ps5 érkezéséig míg a One S esetében én nem lennék olyan biztos hogy a Microsoft másfél-két év múlva nem lesz-e kénytelen kihúzni a szőnyeget alóla mivel addigra túl gyenge lesz az S a piacon már.
Az más tészta hogy én valószínűleg a Ps4 Slimet fogom Pro-ra cserélni mivel ott eleve a váltást kb 25-30e forintból meg tudom oldani másrészt a One-ra olyan backlogom van hogy ha innentől nem vennék rá semmit akkor is kb 2 évre elegendő címem van bespájzolva rá.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Atomgeszi #36 üzenetére
Köszi a kiragadott példát velem kapcsolatban ("Erre jön az xbox tulaj, és behoz egy piacot nem 100%-ban lefedő és abból is csak 20 játékot tartalmazó listát, hogy "Nézdmeg hülye ps-es, csak 3 exkluzív van a listán te gyagya".. és innentől megy megint a labda ide-oda..")
Mondjuk azt a részt is láthattad volna, amit alatta írtam még - És mielőtt nekem esnél hogy elfogult vagyok az Xbox iránt tavaly nyáron én is beszereztem egy Ps4 Slimet is az Xbox One S mellé és azóta szép számmal költöttem is el zsetont a PsStoreban."
Ha csak egy részletet ragadsz ki akkor persze hogy részlehajlónak tűnök, de egyáltalán nem az voltam mint az most is látható - pont úgy mint te is aki persze a hozzászólásában leszögezi hogy mindkét konzol irányába elkötelezett...
-
Bogyi007
veterán
Lényegében leírhatnám ugyanezt - annyival megtoldva hogy én szívesem adom a pénzem a Microsoftnak is a Sony mellett, de én kizárt hogy PC-n toljak bármilyen játékot is ellenben az Xbox One S is bőven elég számomra nem érzem szükségességét az X konzolnak, A Ps4 Slim is elég egyenlőre de ott még nincs kizárva hogy némi pénz hozzáadásával azért átváltok a Pro-ra.
-
Bogyi007
veterán
válasz
#52588800 #18 üzenetére
A gép: multiplatform + nyers erő még Pc-hez viszonyítva is olcsón
B gép: multiplatform + exkluzívokÍgy talán még nehezebb.
(#19) szzoo A Nintendo gépe számomra érdektelen (egyedül a Bayonetta érdekelne róla) A Fifa (és a többi EA cím) meg jó lesz nekem később az EA Access mellé adva is.
-
Bogyi007
veterán
válasz
hombre[EU] #16 üzenetére
Nem akarom a szokásos vitát megindítani, de azért ezt gondold már át légyszíves újra például ez alapján...
A legtöbbet eladott PlayStation Store játékok 2017-ben (PS4):
FIFA 2018
Call of Duty WWII
Rocket League
GTA V
Crash Bandicoot N Sane Trilogy
Horizon Zero Dawn
ARK: Survival Evolved
FIFA 2017
EA Sports UFC 2
Rainbow Six Siege
Destiny 2
Battlefield 1
Minecraft
Star Wars Battlefront
The Witcher 3: Wild Hunt
Ghost Recon Wildlands
Gran Turismo Sport
Star Wars Battlefront 2
Battlefield 4
Assassin’s Creed OriginsEzen címek közül nézd meg hogy mennyi az amit csak Ps4 konzolon lehet játszani, a többit viszont most már az Xbox One X konzolon lehet a legjobb minőségben elérni. S ott vannak azok a címek az Xboxra még amiket más konzolon nem érhetsz el.
És mielőtt nekem esnél hogy elfogult vagyok az Xbox iránt tavaly nyáron én is beszereztem egy Ps4 Slimet is az Xbox One S mellé és azóta szép számmal költöttem is el zsetont a PsStoreban.
"4K Halo: the_60 _fps + 3 hónap free multi ez a minimum,amit hozzá kellett volna csapni a géphez" - Adtak mellé más játékot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged