- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
1-2 bemutatónál én is fogtam a fejem, amikor hülyeségeket beszélt (GTX 1070-essel lázadozott, hogy nincs meg a 4K Ultra 60FPS, meg stb.
), de itt egyszerű grafikáról van szó.
Azt azért csak meg tudja mondani egy egyszerű jött-ment is (nem rá célzok vele), hogy jobban, vagy rosszabbul néz ki. Főleg, ha az egyik kedvenc játéka, ergo sokat is játszik velük. -
<Lacy85>
addikt
Ha valaki szigorúan multiplatform játékokkal akar játszani, akkor igen, mindenképp az X a nyerő.
Viszont ezt a Sony meg elég jól ellensúlyozza a játékfelhozatallal. nyilván sokaknak ez nem szempont, de pl. nekem is megvan majdnem az összes PS4 exluzív, és baromira szeretem is őket.A Pro miatt nem aggódnék amúgy. Nem lesznek azzal teljesítménygondok évek múlva sem. Az alapgépen is tök jól futnak a normálisan megírt játékok a mai napig. Baromi szép grafika mellett.
Ha tippelnem kellene, akkor a 2 alapgép fog háttérbe szorulni mindkét oldalon.
A MS már el is kezdte leépíteni rögtön az első saját játékukkal.
Konzolon mondjuk nem láttam a Forza 7-et, de ha hinni lehet pár bemutatónak, akkor elég rondára sikerült a sima One-on.
Mármint az előző részekhez képest.
Szerencsére PS-nél ilyet eddig nem tapasztaltam. -
30z.Samu
titán
Ja igen, azt elfelejtettem megemlíteni, hogy X-et vett igen..de ha vett volna egy Pro-t és egy controller-t (ami az egyetlen kikötése volt igazából) az ünnepek alatt, akkor is jóval olcsóbban jött volna ki, a különbségből pedig vett volna játékokat. Most az akció alatt be is tudott volna vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest