- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Így se járt rosszul szvzs, mivel egy erősebb gépet vett. Valóban több az exkluzív tartalom a PS4-re, mint az Xboxra. De pár év múlva, ha már elkezdenek ezek a gépek (pro és X) is elavulttá válni, akkor is az X-nél később következik majd be az, hogy xy játék szaggat, csúnya, egyebek. Az előző generációt is tovább húzták a gyártók, mint illett volna, meg is látszott az utolsó 1-2 év játékain, illetve azon, hogy sok játékból kijött ilyen-olyan edition, remaster stb az új generációra is. Ha hosszú távon tervez, akkor jobban járt szerintem az X-szel. Nem tudom mennyi időt nyer vele, ez majd kiderül, de tény, hogy a nagyobb teljesítménnyel valószínűleg hosszabb ideig fog tudni zavartalan minőségben játszani a játékokkal. Ha gonoszkodni akarnék, akkor mondhatnám, hogy 3 év múlva a stabil 30fpssel futó Call of Duty Xbox One X exkluzív lesz (legalábbis ebben a generációban)
-
mike1334
veterán
Minden trollkodás nélkül:
alapból drágább ps4 konzol (olcsóbban még nem láttam ps4-et, mint xboxot)+30e fortintos kontroller<xbox (árra értem)Hacsak nem X-et vett...akkor viszont tényleg igaz, hogy erősebbet vett.
Amúgy nekem is főleg a kontroller döntötte el a dolgot, illetve az ea acces (ami jó dolog, de most már nem befolyásolna a döntésemben). Na meg az, hogy olcsóbb volt, mint a ps4...koca játékos vagyok, szombat óra pl fél órát, ha játszottam, de legoptimálisabb esetben is napi 1 óra jut csak rá, ezért kár beruházni sokat, mire rég új generáció jelent meg is lesz olyan játék, amit megvettem és hozzá se tudtam szagolni.
Tervben van azért egy használt ps4, de majd szerintem csak később sokkal. Lehet beelőzi a Switch. Hiába no, egy tv van, asszony is nézné rajta az ő dolgait, és nem azt, hogy játszok
Amúgy örülök a PS4 sikerének..minél jobban megy a Sony szekere, annál jobban bele kell húznia az MS-nek ami több akciót és kedvezményt jelent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged