- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Ja igen, azt elfelejtettem megemlíteni, hogy X-et vett igen..de ha vett volna egy Pro-t és egy controller-t (ami az egyetlen kikötése volt igazából) az ünnepek alatt, akkor is jóval olcsóbban jött volna ki, a különbségből pedig vett volna játékokat. Most az akció alatt be is tudott volna vásárolni.
-
30z.Samu
titán
válasz
Atomgeszi #36 üzenetére
"Aztán az ismerős megkérdezi, PS-ed van? Igen.. De jó, veszek Én is. Máris elindult a láncreakció.."
Egyik ismerősömből pont az ellenezőjét váltotta ki...
Megkérdezte melyiket vegye, mondtam neki hogy én PS 4-et vennék, de nyilván neki kell tudnia melyik tetszik jobban. Viszont PS-en ugye akkor tudnánk játszani online együtt. Egyetlen baja volt a PS-sel, a controller kialakítása, az Xbox-é jobban tetszik. Mondom van olyan kialakítású PS-re is 30k-ért. "De hát az sok". Mondom de így is olcsóbban jössz ki, mint ha vennél egy Xboxot. Már azt hittem hajlik a dologra, aztán másnap bejelentette, hogy megvette az Xboxot, mert hogy annak erősebb a hardvere...
-
30z.Samu
titán
Egy PS-sel részese vagyok ennek az eladásnak, eddig nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Stellar Blade
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest