- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicli
tag
Óóó, nekem mindegy melyik céggel mi történik. Itt sem annak örülök, hogy valakinek rossz, bár ez esetben van ott pénz és mindegy nekik! Igazából kicsit törik az a szarv, ennyi, ami tetszik! Én is iPhone-t használok, ez nem jelent semmit.
Igazából a bizonyítékokat a fellebbezéshez nem mi mezei emberek fogjuk összeszedni, ami linkre hivatkozol, kár belefolyni!
Mire gondolsz, hogy szomorú, hogy megtörténhet? A lopásra, vagy a perre? Továbbá nem tudjuk megítélni, hogy mi is történt. A bíróság megtette, ennek részleteibe nem látunk bele.
-
f_you
tag
-
sicli
tag
Én elhiszem és nem posztom belefolyni a részletekbe, csak örülni, az Apple-t is lehet pofozni.
Apropó, ebben a pillanatban ment valamelyik csatornán egy technikai műsor, pont az iPhone-t hozták fel példának, hogy semmi forradalmi nincsen benne. A mikrochipet a katonaság, a kézzel érintő képernyőt a CIA találta fel és még sorolták a sok sok dolgot, amire az Apple veri a mellét.
Én csak ennyit mondtam korábban is, hogy a valódi találmányok nélkül okostelefon sem lenne, és így tovább!
-
f_you
tag
"Most nem azért, de, ha a bíróság megítéli, hogy az Apple ellopta az ötletet, úgy hogy nem az olcsó ügyvédek próbálták ezt cáfolni a nevükben, akkor csak lehet ott egy Apple által ellopott fejlesztés!"
A helyzet az, hogy ez nem így működik. A szabadalom nem tartalmaz semmi konkrét technológiát, fejlesztést, csak egy nagy vonalakban leírt módot ahogy egy online bolt működik. Természetesen ez alapján az Apple xsérti ezt a szabadalmat, de ugyan így sérti az Play Store stb.
Nagyon sarkítva olyan, mintha lenne egy szabadalmam ami így szólna: "Egy jármű ami rendelkezik emberek elhelyezésére szolgáló térrel. Az emberek ebbe a térbe egy interface-en keresztül (pl. ajtó) jutnak be, stb.".
Majd ezután beperelném az összes autógyártót, mert sértik a szabadalmam.
Nem véletlen, hogy most már nem lehet elfogadtatni ilyen tágan határozott szabadalmakat.Ha mást nem, ezt mindenképpen olvasd el. Egy fotós levédette azt, hogy sporteseményeken fotózza a résztvevőket, majd a fotókat felteszi az oldalára kategorizálva, rajtszám szerint, így mindenki megtalálhatja a maga képét. Ennyi, csak maga az "ötlet" semmi más. A szóban forgó szabadalom is kb ilyen szintű.
-
sicli
tag
Most nem azért, de, ha a bíróság megítéli, hogy az Apple ellopta az ötletet, úgy hogy nem az olcsó ügyvédek próbálták ezt cáfolni a nevükben, akkor csak lehet ott egy Apple által ellopott fejlesztés!
Ez csak 1, amiről tudunk, az iPhone 70%-a lopott ötletből épült, ám ez nem jelenti azt, hogy gond lenne a készülékkel! Jó telefon, de, mivel a szoftverben is sok az általuk innovációnak nevezett, ámde mástól ellopott fejlesztés, ezért nem lesz sosem jó az iOS, mint ahogyan a 8 is az eddigi legrosszabb szoftverük, az adott korban nézve persze!
Mindenki ott lop ötleteket, ahol csak tud, az Apple sem egy különleges, innovatív cég, tök átlagos ilyen téren, semmi egyedi nincsen benne, csak a birkák torkán lenyomják a marketinget, ennyi!
-
Lirion
addikt
Azt gondolom, hogy nem a te hatásköröd eldönteni, hogy jogos-e az igény. Másfelől pedig akkor is ilyen nagy arcod lenne, ha te találtad volna ki ezt a módszert, amit használva egy cég évi 60 milliárd dolláros profitot termel?
Nem mondom, hogy tökéletes ez a szabadalmi rendszer, de az se normális, hogy egyes cégek lenyúlják mások ötleteit, megoldásait. Egyébként ez még mindig értelmesebb szabadalom, mint az Apple felé design szabadalmak, amivel a samsungot perelte...
-
f_you
tag
Most komolyan, te vetted a fáradtságot és megnézted őket? Ha igen, akkor magyarázd már el nekem, hogy szerinted miért jogos egy ilyen (az ábrákat itt láthatod) szabadalom után jogdíjat követelni?
szerk.: Ez nem hogy levédetni nem szabadott volna engedni, hanem még egy büdös nagy pofont is megérdemelt volna az illető, hogy megpróbálkozik ezzel (főleg 2006-ban)...
-
Touch-ko és sicli, ha nem ignoráljátok egymást a továbbiakban és ezt itt folytatjátok akkor hosszabb pihenőt kaptok! Ne kelljen még egyszer visszajönni takarítani.
-
Cyberpunk
félisten
Minden egyes Apple topicban ez megy. Meglátják a hírt és egyből jönnek. Sajnos nem csak almás topicokban ha nem képesek flamewar-t kirobbantani máshol is, aminek semmi köze nincs az adott gyártóhoz. Szerintem ez már komoly feltűnési viszketegség vagy nevezzük aminek akarjuk.
-
sicli
tag
válasz
alkatraz3000 #119 üzenetére
Ahol tacskó megjelenik, ott vitát provokál
)
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #106 üzenetére
A szabadalmi rendszer US-ben `nem tokeletes` -es akkor meg szepen fogalmaztam. Ezt mar anno Cook is megmondta.
Meglatjuk mi lesz az itelet reappeal eseteben.Amugy adoztak, csak nem abban az orszagban. Erdekesseg, hogy pont ok a legnagyobb adofizetok US-ben.
Nem hivnam cicaharcnak a szemelyeskedest. Raadasul amikor hozza sem szoltam (direkt, mert legutoljara ennel meg durvabbakat irt)
-
sicli
tag
Hjajj, ne mááár
Be foglak titeket íratni a saját költségemen egy szövegértés tanfolyamra! Nem csak rosszat írtam róla! Felhasználójukként engedtessék meg nekem, hogy felháborodjak a brutális hibáikon, amikhez nem szoktam hozzá! Ahhoz pedig pláne nem, hogy nem értenek annak a kijavításához!
-
alkatraz3000
senior tag
Édes istenem. Ti ezt nem birjatok megunni. A Lenovo s90 topik után most erőt kell gyujtenem.
-
henrik1
tag
te ahhoz ragaszkodsz, hogy mindenképpen valami rosszat mondj egy vállalatról, és/vagy annak termékeiről.
szerintem ez rendkívül szánalmas dolog.és itt nem az a baj, h vki szidja az Apple-t, de te, és néhány sorstársad már egyfajta hobbiként tekintetek erre a tevékenységre.
meg az is vicces, h valamiféle rohadéknak tartod magad, aki sátáni kacajjal lép bele mások lelkivilágába, de valójában csak magadból csinálsz hülyét. persze ez is lehet életcél.
-
sicli
tag
válasz
galaxys80 #110 üzenetére
Pontosan!
Ha csak egy fajta értékrend létezne, akkor felborulna az egyensúly és nem lenne mihez viszonyítani ki-ki szerint jót, vagy rosszat!
Világ életemben egy rohadék voltam, mert a puhányok elbuknak!
Lehet nincs igazam, de nekem ezzel a mentalitással összejönnek a dolgaim. Ez van!
Csak a filmekben nyernek a jók!
-
Csapoati
nagyúr
Teljesen lényegtelen, hogy milyen a cég (Amerikában ilyen a szabadalmi rendszer), ha valaki nem fizet, jön a per. Akkor is, ha nem tudott a szabadalomról, és többi gyártónak is. S még egyszer mondom, az Apple sértett védekezése annak fényében vicces, hogy mennyi pénzt toltak ki offshore helyekre (ezzel ugye nem adózva...).
A cicaharc pedig kimondottan szórakoztató eddig, ha továbbra is etetitek a trollokat, akkor megvan az egész napos szórakozásom a topik olvasásával.
-
sicli
tag
válasz
galaxys80 #104 üzenetére
Megspórolom az idődet és a sört!
Unalmas az életük és valamihez fanatikusan ragaszkodni kell! Én is ragaszkodom a telefonomhoz, a mai világban ezzel dolgozom, de nem a márkához, hanem, hogy elérhető legyek!
Akik nem is használják, mint telefont, mert egész nap a facebook és a viber, meg az ilyen marhaságok, hogy amikor egy plázában sétálva be kell borítanom a kirakatba, mert lefelé néz és vigyorog a telefonjára, mint degenerált, az engem hátráltat! Komolyan elgondoltam, hogy veszek egy jelzavarót és a zsebembe teszem, szivatom vele ezeket!
Ők egyébként a modern kor betegei, majd az "okos" pszichológusok pár év alatt kitalálnak neki egy jó nevet is és azontúl mentális zavarral kezelni fogják Őket!
-
galaxys80
veterán
Egyszer tényleg szívesen leülnék néhány emberrel beszélgetni egy sör mellett, hogy tulajdonképpen mi vezérli mikor ilyen módon viselkedik egy fórumon.
Mi az okozója, hogy egy ember beteges módon utál vagy éppen imád egy márkát.
Biztosan valami mélyen leledző lelki okai vannak. Az mindenesetre egészen biztos, hogy nem egészséges. -
sicli
tag
válasz
Cyberpunk #91 üzenetére
Így van, minden rendszerben vannak hibák, nem vitatom! Ellenben, az iOS-ben nem szabadna lennie, mert az Apple a világ legjobb szoftverére hivatkozik, amikor az áráról van szó a készüléknek. Elfogadom a hibákat, de, akkor ne tolják az agyamba, hogy ez a legjobb. Ja, a legjobb lehetett valaha, de ez ma nincs így, sajnos.
-
Touch-ko
őstag
`Egyre meredekebb a lejtő amin vannak, mikorra jósolod a csőd bejelentését?`
-Ohh, mar megirta, hogy az Apple hanyatlik, szoval szerintem meg par het, max. honap van hatra...@CSAPOATI
`En arra gondolok, amikor a Xiaomi ki lett tiltva Indiabol, mert valami licenszdijat nem fizettek ki. Maga a jogi hatter ugyanaz. A masolast ne vegyuk ide, mert az masik eset.`-A Samsungtol kapott kozel 1 milliardbol ki tudjak fizetni. Jut is es meg marad is
Ha valoban tudtak arrol, hogy licenszet kell fizetni es szandekosan nem tettek, akkor fizessenek.Am ha egy ceg semmit nem gyart, nem tesz le az asztalra, nem ad munkahelyeket, nem adozik, csak leved valamit, hogy ebbol majd a nagy cegeket huzza le, akkor az szerintem undorito. Ezt majd tobben fogjak igy gondolni, amikor az O kedvenc cegeikrol jonnek hasonlo cikkek
-
sicli
tag
válasz
Cyberpunk #89 üzenetére
Ezt ne csináld!
Inkább kérdezz, mielőtt kijelentesz valamit!
Ne feltételezz! Ha az alapján döntenék, akkor nem iPhone-t használnék. Ettől függetlenül kiakadhatok a gyártóra, nem? Ez a cikk konkrétan nem a készülékről, hanem a cég mentalitásáról szól. Ennyire nem kell elvakultnak lenni, hogy minden kritika személyes támadásként ér!
Ráadásul nem is Téged kritizáltalak!
Az iOS 8 köztudottan egy szemét, jelenleg a megjelenése óta. Nem írom le újra, tele van hibákkal. Alap hibákkal, amik nem lehetnének, a szoftverére hivatkozva a legdrágább készüléknél.
Észre kéne vennetek a sok kamut és csúsztatást és, hogy a jó vélemények 80%-a nem önálló, hanem az agyadba táplált marhaságok, általuk. Persze, azt hiszed, hogy a saját gondolataid és élményeid, de ne menjünk bele!
-
Cyberpunk
félisten
Miért lenne elrontva? Te mentalitások alapján döntesz a készülék vásárlásodnál, hogy ezen ennyire fennakadsz? Nekem elsősorban az a lényeg, hogy jó legyen a készülék, és az iPhone-ra nem nagyon lehet azt mondani, hogy nem jó. A szépség az meg szubjektív nekem is jobban tetszik formára az i5/s egyébként.
-
Turbobacsi
senior tag
azért ez nekem gyanús: Racz Patrick ,egy látnok...
-
sicli
tag
válasz
Cyberpunk #86 üzenetére
Kérlek, olvasd el újra!
Ha félreérthető voltam, akkor bocs! Mint írtam, az iPhone jó, a cég mentalitása durván flegma, akár megteheti, akár nem, ez visszatetsző!
Ez a nagy arc vezetett oda is, hogy az iOS jelenleg az Androidnál rosszabb! Az én gimis tanárom nagyon a fejembe verte:
A legkönnyebb dolgot tudom leghamarabb elrontani. Nekiesek rutinosan és hamar túl akarok lenni rajta, el is kúrtam!
Tim Cook egy kókler! Jó üzletember, mert nyitott a Kína és a fejlődő országok felé is, de szakmailag nulla! Innováció semmi, de ez a kisebb baj. Ha valami jó, azon ne változtasson! Igen, az Apple Fan-ok birkák, nem azért, mert azt mondtam, hanem képtelenek objektíven nézni
-
Cyberpunk
félisten
Az azért űber lol, hogy valaki azért ne kedveljen egy készüléket, mert a marketing olyan amilyen. A termék a lényeg! Pont ti fújtok a reklámra, azt legtöbben nagy ívben tesznek rá mit mond a Tim Cook a bemutatón. szóval a lényeg neked fontos a reklám úgy látom, mivel frusztrál, akkor most ki is a birka?
-
sicli
tag
válasz
Just_Reboot #81 üzenetére
A pénzbüntetés mellett ki kellett volna, hogy tegyék a honlapjuk főoldalára, hogy XY fejlesztés másnak a találmánya, mi illetéktelenül elloptuk azt, Ti pedig örömmel használjátok! Köszönjük nekik!
-
sicli
tag
Azt ne felejtsük el, hogy az iPhone jó készülék, jelenleg az iOS kivételével, de nem kéne verni magukat ilyen olyan innováció, szerényebben még szerethető is lenne! Akik bedőlnek a marketingnek, azok mentálisan gyengék és nekik ez egy büszkeség, sajnos egyre több a hibás ember a világban.
A vonat alá ugrás nem a cég hibája, mint fentebb írtam, egyre több a hülye!
Egy ilyen Zámbó Imre miatt is lettek öngyik a fogyatékosok!
-
Just_Reboot
addikt
Öröm az ilyen híreket olvasni!
Többre kellett volna...
-
GeryFlash
veterán
A fagyi visszanyalt, ez tény, de ez már akkor is nevetséges...
,,"a Smartflash nem gyárt eszközöket, nincsenek munkatársai, nem teremt munkahelyeket, nincs jelen Amerikában és olyan szabadalmakért kíván jogdíjakat beszedni, amelyeket az Apple talált fel""
Ez meg hatalmas érvelés, azért mert nem teremt annyi munkahelyet, nem Amerikai cég (jut eszembe, mennyit adózik az Apple Amcsiba?) akkor le lehet nyúlni a más szabadalmát? Az meg, hogy ki találta ki kit érdekel, miután az Apple képes lenne lenyúlni és levédetni a Sony Ericsson joystickját...
Ettől függetlenül ezt a pióca cég is elmehetne a sunyiba. -
galaxys80
veterán
Megint előjött az Apple fóbiád?
Számomra meg az a hihetetlen, hogy valaki remegő kézzel várja, hogy mikor jelenik meg itt egy Apple cikk amihez már jöhet is trollkodni.A világ akkor érik, majd meg a pusztulásra, mikor valamelyik csájna cég fog szabadalmi pert benyújtani.
(#68) no more
Miben lenne igazad? -
energy4ever
addikt
"olyan szabadalmakért kíván jogdíjakat beszedni, amelyeket az Apple talált fel" Kit erdekell, hogy ki talalta fel? Itt az szamit, ki vedette le elsokent.
Ja meg pont az alma mondta ezt, aki levedette a telefonba epitet joystick-ot, amit a sony ericsson mar 10-en akarhany eve belerakott a telefonjaba. -
wwenigma
Jómunkásember
De nem is az hogy nem jogos, hanem azert nem jogos mert a vitatott szabadalmakat
az APPLE TALÁLTA FEL. -
no more
veterán
Még az iOS gesztusvezérlést is másolta az Apple anno... az egész cég egy vicc, hihetetlen, hogy követőik vannak (sőt, rajongóik, akik beugranának a vonat elé miattuk).
(#25) Weeman1: Akkor visszatérnek az olcsó, 8 gigás iphone-ok, immár 350ezerért?
-
csongi
veterán
Ez az egesz szabadalmi baromsag ma semmi masrol nem szol csak a penzrol. Sajnos tisztan piaci ressz lett. Es tuti vannak befektetok. Semmi koze az otlet gazda vedelmehez. Egy unios szabadalom egy evre 4000Euro. koszonom a lehetoseget amivel kitorolhetem a hatsom. Egy keteves vedelem dija,,, le sem akarom irni.
A Magyar vedelmi dij jelentosen kevesebb, de orszag hatarig terjed csak. Ez a nagypenzuek jateka, mikor egy szar ivet levedenek, kifizetnek ra sok sok ezer valutat es egyszer perelnek vele, amivel megint a vegen penzt keres, vagy a masikat hatraltatja es ugy keres penzt. Szanalom az egesz.
-
Csapoati
nagyúr
En arra gondolok, amikor a Xiaomi ki lett tiltva Indiabol, mert valami licenszdijat nem fizettek ki. Maga a jogi hatter ugyanaz. A masolast ne vegyuk ide, mert az masik eset.
#60: 2015 Q2, amikor is Tim Cook bejelenti, hogy Las Vegasban feltette a komplett vagyont a feketere ruletten es piros jott ki.
#53: Nem, a moderator nem csipkelodhet azzal a vallalattal, aminek a fanja vagyok.
-
fondorlatos
aktív tag
Van ott miből tejelni.
-
ONEFREE
aktív tag
válasz
mekka_kola #6 üzenetére
Nem is értem ezt az egész pert.. Hisz mindent az Apple talált fel!
Máig felfoghatatlan, hogy a 6plus még veszi valaki
Könyörgöm! Hát hajlik!
És ezt is az Apple találta fel.. Még a tervezés hibás modellből csinálnak eget verő profitot.. Nagy a nyáj...
-
Penguin95
senior tag
Csak nem fordult a kocka?
-
Touch-ko
őstag
Igen, ott leirtam. Lett is belole anyazas, iSheep-ezes, hulyezes. Szoval itt most ezt nem teszem meg.
Amugy ha egy szolgaltatas egy reszevel sert valaki valamit, vagy ha egy ceg a masik ceg termekpalettajanak a felet lemasolja azert lassuk be az nem
Ugyanaz.De ebbe inkabb ne menjunk bele, nem
Akarok vitat. -
fornettisuti
veterán
aprópénz
-
MaUser
addikt
Akik itt szabadalmi troll-t kiáltanak legalább vehetnék a fáradtságot, hogy megnézzék a cég honlapján a szabadalmaikat. Nos Sándorunk a saját szabadalmai után kéri a pénzt, amit Apple és társai felhasználtak. Talán még emlékeztek arra a feltalálóra akinek az irányítósávos focicsukáját nyúlta le az Adidas és a Nike. Itthon alig kapott valami kártérítést. Szóval nincs itt semmi látnivaló, egy normális helyen biza ilyenkor a cég bevételével arányosan megy a bünti...
-
Touch-ko
őstag
Kivancsi vagyok mi lesz a vege.. Viszont durva, hogy a tobbieket is perelni fogja.
Amugy erdekes egy ceg.. -
Lirion
addikt
válasz
hdanit610 #17 üzenetére
Az eredeti cikkből (ami nem az indexes változat) az is kiderül, hogy az eladott termékek után lett kiszámolva a követelt kártérítési összeg, beleértve az összes ipodot, macet és ipadet is. Mindent, amiről az itunes elérhető. Ha hivatalosan, szerződéssel licencelnének, akkor is fizethetnének egy éves eladás után kb. ennyit...
Amúgy szerinted az apple 2.19 milliárd dolláros kártérítési igénye a 37 millió eladott samsung termék után nem volt túlzás? Az termékenként 35-40 dollár, ez meg termékenként kb $2...
-
mizu
aktív tag
válasz
dreamdancer #29 üzenetére
Eszembe sem jutott számolgatni! Gúnynak szántam!
-
mizu
aktív tag
Jó sok pénz. Ez azt jelenti hogy drágulnak az almás termékek és nem 200 lesz egy ájfón, hanem 300ezer?
-
Weeman1
veterán
Majd ráterheli az Apple a vevőkre.
-
munnergep
senior tag
"Nem csak az Apple-nek gyűlik meg a baja a kis texasi céggel. A következő felvonás a Samsung ellen várható, de a Google-t és az Amazont is beperelte a Smarthflash szabadalomsértés miatt."
forrás: index.huHatereknek: höhöhö...
-
azopi74
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #18 üzenetére
Nekem meg a lesarkított kerekek
-
válasz
mekka_kola #6 üzenetére
Ha korallokkal kell haladni... [link]
-
FіkuszKukіsz
őstag
Nekem az ilyen hírekről mindig a lekerekített sarkok jutnak eszembe...
-
hdanit610
aktív tag
"A szabadalmak másolásvédelmi és adatkezelési technológiákra vonatkoznak. Az Apple szerint maximum 4,5 milliót érnének, ugyanakkor lopásról már csak azért sem lehet szerintük beszélni, mert a szabadalmak már érvénytelenek, a Smartflash pedig túl sokat várt a perrel, és túl sokat követel." forrás index.hu
Ez a kattintásvadász és trollkaja cikk ezt a részt nem másolta be. Persze, fizessenek, ha tényleg használják, de azért ennyi túlzás.
-
GSPLR
senior tag
Ez kellemetlen
-
Halkow.
senior tag
Pióca cég aki a nagy testvért akarja lehúzni 143milliárd Ft-al...
( #10 ) Anfänger: 7150000*30perces éjjel pillangókra elég lenne 20k/nő vel számolva
-
gerii
addikt
Ejnye-ejnye.
-
-
Freiherr
őstag
A hívők majd ezt is kimagyarázzák,oszt jónapot.
-
Háháháháháháháháháháhá!!!!
Amikor a "szabadalmi troll" fagyi visszanyal.
-
Anfänger
őstag
Szép "kis" összeg.
-
f_you
tag
Nem mondom, hogy nem húzódott mosolyra egy pillanatig a szám, de ez akkor is undorító dolog, bárki is csinálja.
Érdemes megnézni milyen szabadalmakkal bír ez a cég; akinek van kedve és ideje, olvasson bele egy-kettőbe. Undorítóan tág megfogalmazások, semmi konkrétum. Ezeknek a szabadalmi trolloknak kijárna a tarkólövés. Na jó az nem, de simán leültetném őket egy pár évre.Mellesleg az egész amerikai szabadalmi rendszer egy nagy fos. Normális helyen ilyet nem lehetne elfogadtatni.
-
törölt tag
válasz
mekka_kola #6 üzenetére
Akkor a két fő szabadalmi trollt (RAMBUS és Apple) is feloszlatnád gondolom.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
mekka_kola #6 üzenetére
Ahogy mondod!
Egyébként tényleg le a szabadalmi trollokkal (de mindegyikkel)!
-
mekka_kola
tag
Mélyen, ja, kac-kac, nekik ez aprópénz. Viszont ezt a Smartshit szart feloszlatnám a 'csába, mint minden ilyen féreg céget. Értem én, hogy ha én találok fel valamit, akkor blablabla, sz*r duma, a középkorban még biztosan szerettük, de haladni kéne a korall.
-
bagkri01
őstag
Készítem a popcorn-t.
-
Tomi_Ohl
veterán
Úgyis sok a profitjuk mostanában, rájukfért.
Ez remélhetőleg lecke lesz nekik, mert máskor ők is ezt csinálják. -
Csapoati
nagyúr
"a Smartflash nem gyárt eszközöket, nincsenek munkatársai, nem teremt munkahelyeket, nincs jelen Amerikában és olyan szabadalmakért kíván jogdíjakat beszedni, amelyeket az Apple talált fel"
Na, akkor más is trollkodik a szabadalmakkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged