Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #106 üzenetére
A szabadalmi rendszer US-ben `nem tokeletes` -es akkor meg szepen fogalmaztam. Ezt mar anno Cook is megmondta.
Meglatjuk mi lesz az itelet reappeal eseteben.Amugy adoztak, csak nem abban az orszagban. Erdekesseg, hogy pont ok a legnagyobb adofizetok US-ben.
Nem hivnam cicaharcnak a szemelyeskedest. Raadasul amikor hozza sem szoltam (direkt, mert legutoljara ennel meg durvabbakat irt)
-
Touch-ko
őstag
`Egyre meredekebb a lejtő amin vannak, mikorra jósolod a csőd bejelentését?`
-Ohh, mar megirta, hogy az Apple hanyatlik, szoval szerintem meg par het, max. honap van hatra...@CSAPOATI
`En arra gondolok, amikor a Xiaomi ki lett tiltva Indiabol, mert valami licenszdijat nem fizettek ki. Maga a jogi hatter ugyanaz. A masolast ne vegyuk ide, mert az masik eset.`-A Samsungtol kapott kozel 1 milliardbol ki tudjak fizetni. Jut is es meg marad is
Ha valoban tudtak arrol, hogy licenszet kell fizetni es szandekosan nem tettek, akkor fizessenek.Am ha egy ceg semmit nem gyart, nem tesz le az asztalra, nem ad munkahelyeket, nem adozik, csak leved valamit, hogy ebbol majd a nagy cegeket huzza le, akkor az szerintem undorito. Ezt majd tobben fogjak igy gondolni, amikor az O kedvenc cegeikrol jonnek hasonlo cikkek
-
Touch-ko
őstag
Igen, ott leirtam. Lett is belole anyazas, iSheep-ezes, hulyezes. Szoval itt most ezt nem teszem meg.
Amugy ha egy szolgaltatas egy reszevel sert valaki valamit, vagy ha egy ceg a masik ceg termekpalettajanak a felet lemasolja azert lassuk be az nem
Ugyanaz.De ebbe inkabb ne menjunk bele, nem
Akarok vitat. -
Touch-ko
őstag
Kivancsi vagyok mi lesz a vege.. Viszont durva, hogy a tobbieket is perelni fogja.
Amugy erdekes egy ceg..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest