- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicli
tag
válasz
Cyberpunk #91 üzenetére
Így van, minden rendszerben vannak hibák, nem vitatom! Ellenben, az iOS-ben nem szabadna lennie, mert az Apple a világ legjobb szoftverére hivatkozik, amikor az áráról van szó a készüléknek. Elfogadom a hibákat, de, akkor ne tolják az agyamba, hogy ez a legjobb. Ja, a legjobb lehetett valaha, de ez ma nincs így, sajnos.
-
sicli
tag
válasz
Cyberpunk #89 üzenetére
Ezt ne csináld!
Inkább kérdezz, mielőtt kijelentesz valamit!
Ne feltételezz! Ha az alapján döntenék, akkor nem iPhone-t használnék. Ettől függetlenül kiakadhatok a gyártóra, nem? Ez a cikk konkrétan nem a készülékről, hanem a cég mentalitásáról szól. Ennyire nem kell elvakultnak lenni, hogy minden kritika személyes támadásként ér!
Ráadásul nem is Téged kritizáltalak!
Az iOS 8 köztudottan egy szemét, jelenleg a megjelenése óta. Nem írom le újra, tele van hibákkal. Alap hibákkal, amik nem lehetnének, a szoftverére hivatkozva a legdrágább készüléknél.
Észre kéne vennetek a sok kamut és csúsztatást és, hogy a jó vélemények 80%-a nem önálló, hanem az agyadba táplált marhaságok, általuk. Persze, azt hiszed, hogy a saját gondolataid és élményeid, de ne menjünk bele!
-
sicli
tag
válasz
Cyberpunk #86 üzenetére
Kérlek, olvasd el újra!
Ha félreérthető voltam, akkor bocs! Mint írtam, az iPhone jó, a cég mentalitása durván flegma, akár megteheti, akár nem, ez visszatetsző!
Ez a nagy arc vezetett oda is, hogy az iOS jelenleg az Androidnál rosszabb! Az én gimis tanárom nagyon a fejembe verte:
A legkönnyebb dolgot tudom leghamarabb elrontani. Nekiesek rutinosan és hamar túl akarok lenni rajta, el is kúrtam!
Tim Cook egy kókler! Jó üzletember, mert nyitott a Kína és a fejlődő országok felé is, de szakmailag nulla! Innováció semmi, de ez a kisebb baj. Ha valami jó, azon ne változtasson! Igen, az Apple Fan-ok birkák, nem azért, mert azt mondtam, hanem képtelenek objektíven nézni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest