- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Gyengélkedik... ezt persze egy IT-fóumot olvasó kvázi-geek (nyugi, nem sértés, magamat sem szoktam bántani
) így gondolja, de aki megveszi és tökéletesen megfelel neki (márpedig lássuk be, amire tudod használni az iPad-et, arra teljesen jó), az pont leszarja, hogy 256, 512, 1024 vagy a hatcsillió ram miatt teszi mindezt.
Az elöregedés meg mindenképpen bekövetkezik, és pont a mobil termékeknél, ahol processzor és a grafikai kisegítés miatt történik ez, elég lényegtelen a többi. Ugyebár a több ram pl. játékok esetén a magasabb felbontás, jobb textúrázottság stb. miatt kellene, de mivel nem fogsz benne procit cserélni, ezért ez kb. lényegtelen. -
Morden24
nagyúr
Az a gond a kínai vackokkal, hogy egy régebbi, használt modell valamelyik színvonalasabb gyártótól valószínűleg mindig jobb választás lesz.
A net/subnote kategóriát azért vetettem fel, mert árban és funkcióban talán azok lehetnek az ellenpárok, de ugye a mobilitásuk egy tablethez képest erősen korlátozott, egy iPad multimédiában és szórakozásban lepisili a legtöbb (árban kb. ekvivalens) kategóriát, az "előnyök" (pl. fizikai klavi) elég gyorsan elenyésznek, ha veszel hozzájuk egy BT-s billzetet komolyabb IM/email túrák esetére.
Netbookon gépelni egyébként is sajtreszelővel rejszolás kategória, hogy a klasszikusból idézzek(#16) galmat89: Jogos
-
Morden24
nagyúr
Tekintve, hogy egy normálisabb netbook, subnotebook is eléri, sőt meghaladja ezt az árat... szoktam néha olvasgatni azokról a pártízezres kínai Androidos csodákról, és azért kvázi mindegyik több sebből vérzik. Némelyik annyira, hogy a haragosomat sem szopatnám velük.
Szerintem pont a fent említett célra simán megéri inkább egy használt alap iPad-et venni. Az egyetlen gond, hogy az anyukák által kedvelt magyar honlapok többsége eléggé Flash-dependent... legalábbis egy halom receptes, hír, divat online magazin ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest