- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
milkabrams #116 üzenetére
Íme minden "én 2,5 méter magas vagyok, de nekem a 4" már túl nagy (aka 2010)" ideális telefonja.
Valójában viszont nem, mert aki kis telefont akar, mindig csúcs soc-ot, és a legjobb fényképezőt szeretné bele, mert 3"-on akar bíbelődni. Igazából megértem, hogy valakinek kis telefonra van igénye/szüksége, csak, hogy abba minek a leggyorsabb proci, miközben a középkategória is lagmentes, azt már nem. Erősen kétlem, hogy bárki egy kézzel akar 3D-s játékokat játszani, miközben az újja eltakarja a fél képernyőt.
-
Nimda
addikt
válasz
Szívesen olvasnék erről itt egy tesztet, köszi a linket.
-
atike
nagyúr
válasz
....ezt ide hogy, minek és miért...?
-
milkabrams
őstag
-
válasz
BladePocok #114 üzenetére
Nem.Snapi 835 szintje
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #103 üzenetére
Érdekes módon biztos kézzel fogok úgy általában mindent és az 5s-t se ejtem le lépten-nyomon. Vajon ez hogy lehet?
-
törölt tag
válasz
Depression #24 üzenetére
Jogos...
-
Somatom
veterán
Azt nem tudom, hogy gyártói (Moto, alias Lenovo), vagy Android feature, de az én telómban lehet állítani a megjelenített méretet (külön szövegre és objektumra). Teló kijelzőn nagyobbra veszem, ha pedig kiadom monitorra, akkor kisebbre állítom. A többablakos (freeform) mód is benne van az Androidban, csak elrejtették (mármint a 6,7,8 -as Androidban, mert a P -ben a Google ezt a lehetőséget is elvette a fejlesztőktől).
-
Somatom
veterán
válasz
Tikakukac #105 üzenetére
Fordítva. Otthon van asztali gépem, de azon is Androidot (RemixOS) használok.
Persze, van mellette egy Puppylinux is, de azt ritkán bootolom. A teló felbontással meg nem tudom, hogy m a problémád. 1080 -as a telóm kijelzője és a monitoromnak is ugyanez a felbontása. Ne mondd, hogy 1080 -as monitoron nem lehet dolgozni!
-
Somatom
veterán
válasz
Tikakukac #100 üzenetére
Szakdolgozatot nem gépelek, e-mail -hez pedig bőven elég a tepsifon. Viszont, írtam már cirka 30 ezer hsz. -t, aminek a túlnyomó részét telón pötyögtem és semmi baja sincs az izületeimnek. Persze, kétkezes használatnál nem kell annyit bűvészkedniük az ujjaknak. Az is gyakran előfordul, hogy kiadom a képet monitorra és BT egérrel, billel kezelem a telót. Én elvoltam a netbook -kal is, a mostani telómnak pedig erősebb a procija és nagyobb a kijelző felbontása, mint anno egy Atom N270 -es netbooké.
-
-
-
törölt tag
Nekem speciel nagy kezem van, de eddig egy 4,7”-es és egy 5”-es telefont sikerült beáztatnom plusz egy 5”-est lezúznom. Egyszerűen kifordultak a kezemből és szerencsétlenül landoltak. Most pár napja egy 5s-t használok megint, szépen ki is simultak a ráncaim (bár ehhez az iOS is hozzájárult, az Android nem fekszik nekem). Hozzáteszem, nálam sok esetben nem opció a kétkezezés, de el tudom fogadni, hogy sokaknak okés. Szerencse, hogy van még az 5s/SE, remélem, nem lesz muszáj visszaszoknom a tepsikre, mert már a 4,5” környékétől is hidegrázást kapok.
-
Tikakukac
titán
Láthatod másképp, de a piac és a szemed valamint a biológia még mindig erősebb kutya. Netbookokra emlékszel? Én igen. Miután a marketing kiverette a sok szart a rakiból, utána szépen jöttek az emberek cserélni lefelé rendes méretű gépekre. Mert nem tudtak gépelni azokon a vackokon és nem látták amit csináltak. Láttam szakdogát is telón gépelni, beteg emberek mindig lesznek, de azért na
Használtam amúgy 13"-os tabot is. A tesztjén azon írtam meg. Sosem gondoltam volna, hogy ízületeket 2 hét alatt jobban gatyára lehet verni egy üveglapon gépeléssel, mint 20-30 mázsa fa felaprításával és több hetes intenzív ház körüli munkával. De jelentem, sikerült.
Ha valakinek 7"-ra levihető minden igénye, tegye. Van okostelóm, tabom, laptopom, asztalim. Bármelyiket kiütném a sorból megbolondulnék. Kiszerelek egy blokkot az astrából svájci bicskával is, de azért jobban szeretem a műhelyt használni rá. Ha érted mire gondolok
-
Somatom
veterán
-
Tikakukac
titán
Micsoda ötlet! Köszi! Hasonló jó tippjeid az élet más problémáira is vannak, amiket megteremtesz majd elhárítasz, mert megteremtetted őket?
Viccet félretéve: nem, nem szeretnék 2 kézzel tapicskolni, mert jellemzően kell a második kezem. Ha 2 kézzel akarod nyomkodni arra ott a tabletem.
schawo: 20 centis araszom nekem is van. Csak ez megint egy papírlapos szám. A P9 másik sarkát elérem kinyújtva így is, de szerintem úgy 2 nap után a kijelző mehetne a levesbe, úgy fordulna ki a kezemből.
-
válasz
Tikakukac #93 üzenetére
Nekem 20 centis araszom van, nekem épp jó az 5,5/6,0. Öcsém pont ugyanúgy 175cm, de zongorázott, úgyhogy 22,5cm-es arasza van, azaz 1,25cm-rel szélesebb kijelzőt ér át ugyanúgy. Neki pont annyira jó a 6,4/6,9", mint nekem a kisebb (normál) méret. És ha nem csak zongorázott volna (klarinétos, a zongora csak mellékes), hanem zongorista volna, akkor most legalább 25 centis arasza volna. Azoknak még a 7" is apró játékszer.
-
Tikakukac
titán
válasz
beyruth82 #94 üzenetére
Nem kell érteni, kicsi kezem van. Kicsi kézhez kicsi ujjak tartoznak. Ha hosszú ujjak lennének hozzá, az lenne a fura. Ez így teljesen rendben van. Meglepő lehet a hír, sőt, sokkolhat is: baromi sok embernek van kicsi keze. Ami pedig szinte hihetetlen: a nőknek is kicsi kezük van többnyire.
Nagyfater kemény fizikai munkát végzett egész életében, én meg műszerészkedek leginkább. Ebből is fakadóan neki 1 ujja olyan vastag, mint nekem 3. Az öklömet pedig be tudja csomagolni.
Szal jah. Lehet újdonság, de eltérő méretek jellemzik az embereket
-
Tikakukac
titán
válasz
beyruth82 #91 üzenetére
Erre mondanám, hogy az átlag férfi magasság 176cm, én meg vagyok 190cm és 5cm-el hosszabbak a karjaim, mint az ekkora magasságúaknál.
Nekem meg baromi kényelmes olyan helyekre felnyúlni, ami másnak lehetetlen vagy székes mutatvány.
Ugyanez van a teló méretekkel. Hozhatod a kiszedett kijelzőt is 6,9"-al. Azt sem fogom átérni. Sehogy. És nem fog bemenni a zsebembe. Retikülöm meg nincs, hülyén nézek ki vele.
csicso82: A fizikával lehet pettingelni, de megerőszakolni sajnos nem. Ami nagy, az nagy. 0,8mm vastagság csökkenés sem ér semmit. Képarány eltolása sem.
-
Szerintem az új képarányok és kávamentes dizájn miatt a mai 6"-os telefonok egyáltalán nem nagyok.Mint a régi 5,5-ösek vagy még kompaktabbak.Egy mai 6,9-es még simán a kényelmesen használható kategória.
-
2002-ben nagynak találtam a SE T610-es kijelzőjét egészen a Qtek S100-asig. A Nokia e61-em aztán felülmúlta ezt. Olyannyira, hogy még a Qtek 9000-t sem bántam háttérbe szorítani a maga hatalmas méretével és 3,6" kijelzőjével.
Érdekes, hogy a kis kijelzőjű Samsung i780 pl baromi jól használható volt. Persze pl a Moto Defy már más tészta volt (ráadásul könnyű volt cserélni a kijelzőjét, mikor eltörtem). Itt még csak 3,7"-nél jártam, de ehhez képest a Sony Ericsson Arc S hatalmas volt és életem egyik legvonzóbb telefonja. Ugyanakkor a Galaxy Nexust (ami egy akcióban 62000-ért adott a T-mobil) eladtam, mert túl nagynak éreztem (csak 2mm-rel volt keskenyebb a mostani S7-nél). Akkor azt hittem, számomra a 4,3" az ideális. Ehhez képest volt Nokia 640XL-em is 81,5mm szélességgel. Érdekes módon mindegyik telefonomat (több, mint 100) szerettem valamiért, akár kicsi volt, akár nagy, s közben nem néztem hülyének a más méretet használókat sem.
De úgy látszik, ma már nem ez a hozzàllás dívik. -
big-J
őstag
Ar ertekben a mi max 3 mogott marad, de kinek mi.
-
Carbonado11
tag
Nekem a Smart tetszik. Mégse járok a Passatosokhoz rinyálni, hogy túl nagy! Ez a világ már csak ilyen. Van ilyen is, meg olyan is. Ha nem tetszik hogy nagy, vegyél kisebbet! Vagy vegyél nyomógombos Nokiát! Ne ide járj rimánkodni, mert nem mi tehetünk róla! Nekünk csak tetszik a nagy! A fene azt a hülye fejedet! 🤣
-
Somatom
veterán
válasz
Depression #24 üzenetére
Vazze! Valamiért lemaradtam erről a hírről. Nagyon helyes. A Playes appok fejlesztőinek szakszervezetbe kellene tömörülniük, hogy nyomást gyakorolhassanak a gyártókra. Az ilyen húzások miatt nem szeretem az EMUI, MIUI, ZENUI, KISKUTYAFÜLEUI megoldásokat. Mit számít nekem, hogy hány app fut a háttérben, ha a telómnak naponta csak 1-2 órát kell kibírnia töltő nélkül? Miért vagyok lekorlátozva? Különben is, ilyen korlátozós opció mindíg is volt az Androidban (fejlesztői beállítások).
-
De egy kézzel, időnként fogást váltva még jól lehet kezelni az 5,5" (16:9) és 6" (2:1) telefonokat. Ez nekem épp optimális kompromisszum a látvány és kezelés között. De mivel nem vagyunk egyformák, ezért valakinek a 7" is jó lehet ugyanígy, valakinek meg az 5" is túl nagy.
-
joey04
titán
válasz
Depression #47 üzenetére
Egykezes, fogásváltás nélküli használatra valóban az a méret a tökéletes. Mondom ezt mi max 2 tulajként. Mert én is feladtam az egykezes használatot a nagy kijelző előnyei miatt.
-
Joe.36
addikt
Már lassan 2 éve megvan a Huawei MediaPad M3 8.4 tabom , azzal is lehet telefonálni, nem gondoltam volna hogy lassan utolérik a telefonok.
Abban 5100 mAh-s lítium-ion aksi van, egész kellemes.
Bt fülest használva nem rossz dolog. De mindennapos rohanásban nekem kicsit nagy. ( Erre van a P20 Lite ) -
Sinesol
veterán
válasz
RRamstein #58 üzenetére
Nem azert de 5 vs 6 inch közt nincs akkora hatalmas különbség, hogy egyiknél hunyorogni kéne.
Amúgy elég kényelmetlenek is ezek a nagyon nagy telók, zsebben sem az igazi, plusz ha bármiert előveszed utcán vagy hasonló helyen, ormotlan, kényelmetlen használni.
Munkahelyen vagy otthon meg fene se akarja azt használni amikor van tab, asztali, vagy lapos. -
-
totgab02
junior tag
Nyugi teso "peklapat, csapoajto, hodeszka" hokotro, tepsi, serpenyo" viccek mindig voltak es mindig is lesznek olyan teloknak amik nagyobbak mint a kisujjam fele, mert mindig van egy humorzsak aki azt hiszi meg mindig vicces. Pedig a cikk alapvetoen az akksi nem pedig a telo mereteit helyezi kozpontba.
-
RRamstein
tag
válasz
Depression #50 üzenetére
5colos telefonban eleve öngyilkosság full hd pl annyira kicsi kijelzőn már ,hiába állít bármit az ember vagy olvashatatlanul kicsi vagy szimplán hülyén fog kinézni , na meg ekkora méretű telefont mondjuk hd felbontással egy snapi 450 röhögve elvisz , 5 colon nem nagyon hiszem hogy bárki is akar hunyorogni rr3at nézve vagy éppen youtube stb
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #49 üzenetére
Ezen kívül, nem látja az ember ki hívja.
Erre is van több fajta megoldás.
1) Okosóra, okos karperec képes megjeleníteni a bejövő hívást.
2) Megfelelő sw letöltése után a headsetben hallani fogod a hívó fél névét (pl. Samsung Level U BT headset + Level U app párosa ezt a hasznos segítséget is nyújtja).
Ha fontos a számodra, meg fogod találni a megoldást.
-
Cs1csó
titán
Nekem ilyen nem kellene mivel macerás az embernek magánál tartania persze akinek van táskája annak okés. AZ mindenképpen fontos, hogy sokan talán ha 5-10%-ot - lehet még sokat is mondok - használják a telefonjukat beszélgetésre inkább: neteznek, filmet néznek, zenét hallgatnak játszanak arra pedig a minél nagyobb kijelző jobb. Bár az már gyakorlatilag tablet úgyhogy érdekes hova is halad ez a dolog.
-
BladePocok
tag
Biztos lesz vagy 200-250k
Akk már inkább Mi max 3
-
-
válasz
Semmi gond: te nem használsz headsetet, sem nagx telefont. Ennyi. Ez nem a te telefonod. Problem solved.
Ha valakinek egy telefon, headset, okosóra, bármi egyéb nem megfelelő a személyes igényeihez, az nem jelenti azt, hogy az felesleges dolog a piacon.
-
Depression
veterán
válasz
Tényleg kérdezem, hogy kicsi telefonba minek jó hardver?
Mire nem elég egy huawei p10, Samsung A5, Sony XZs? -
7Heads Drago
veterán
Jó a headset. De mindig mindenhol? Nálunk a munkahelyen nem is megengedett. Mivel korlátozza a hallást. Ezen kívül, nem látja az ember ki hívja. És kivenni a zsebből egy 6-7 collos telot.....
Ez a tartalom fogyasztásos téma se kerek nekem. Egy rakás oldal hiányos vagy hibás mobilos nézeten. Asztali nézeten meg marhára nem kényelmes nagyítgatni, húzgálni ide-oda. Lényegesen kényelmesebb rá egy noti vagy asztali pc. Nyilván úton vagy házon kívül rendben van. Persze ízlések és pofonok....
a.sebi: Az 5,8-as S9 az már nem telo... phablet. A 6,9 meg már inkább tablet. És sajnos az a tény, hogy 5,5 collon vagy alatta nincs friss telo jó hardverrel. Érdekes hogy majd mindenhol felhozzák a z5 compactot ami egy 2015-ös telo. Nem tudom feltűnt-e de 2018-at írunk. Ha véletlenül talál is az ember, vicc a hardver, vagy a gyártó droidja röhej. Erre persze mindig az a válasz, hogy erre van igény. Csak érdekes, hogy erre nem láttam sehol se felmérést. A gyártók lenyomják a torkunkon. Eszed, nem eszed, ez van. Ez sokkal közelebb van az igazsághoz. -
Tikakukac
titán
Jól van felfogtuk ! Még hányszor vernyákolsz hogy szar az élet ?
Meleg van és szorít a cipő? Vagy miért vagy ideges?
Amúgy nem igaz h nincs ilyen telefon ! 5.5 col körül van egy csomó !
Így igaz. Ezekből van. Csak mi a telefon méretekről beszélgetünk. Az 5,5" nem az.
Mit vársz ? Vegyél egy compact sonyt , egy samsung a5 öt , iphone 8 at , vagy bármi mást !
Volt compactom, szoftveresen vacak, iOS sajnos nem megfelelő, az A5 max középkateg. A bármi más az meg nagyjából ennyi. Thx
És ne hisztizz mindenhol h nagy !
Jöhetnek a linkek a hisztikről. Ja, hogy ilyenek nincsenek máshol. Ne állíts olyat, ami nem történt meg, mert hülyén jössz ki belőle.
Az utolsó mondat meg annyira gyilkos módon van leírva, hogy már ki sem másolom.
Depression: Meg 640 Kbyte is
A gond, hogy még mindig nem látom, hogy drasztikusan nőne az emberek keze, de ha van ilyen tanulmánya valakinek, jöhet
-
a.sebi
őstag
válasz
Tikakukac #38 üzenetére
Jól van felfogtuk ! Még hányszor vernyákolsz hogy szar az élet ?
Amúgy nem igaz h nincs ilyen telefon ! 5.5 col körül van egy csomó ! Csinálnak egy oriás telefont , te meg vernyákolsz hogy nagy ! Mit vársz ? Vegyél egy compact sonyt , egy samsung a5 öt , iphone 8 at , vagy bármi mást ! És ne hisztizz mindenhol h nagy ! Ha mindegyik telefon 7 colos lenne megérteném , de nem igaz , h nincs kis telefon jó hardverrel ! De pl az 5.8 as samsung s9 is épp hogy valamivel magyobb mint egy 2015 ös teló 5.2 collal ! -
judas13
veterán
válasz
Tikakukac #38 üzenetére
Ha több van otthon csapóajtónak is beépíthető vagy télen hódeszkának sem lehet akármi. Mi lenne itt a gond?
Az, hogy ez napi használatra - zsebben hordásra, buszon való egykezes használatra kényelmes, praktikus lenne? na nem - csak sima önáltatás azok részéről is akik buknak ezekre.
De valszeg lehetnek nekik különbejáratú XXL-es kertésznadrágjaik a kis vakond turi boltból, ahol adnak mellé péklapát méretű pótkezeket is - gondolom.Az ő dolguk. kit érdekel. Életük végéig ezt használják. Csak ne próbáljanak győzködni arról, hogy ez mekkora egy rohadt jó truváj és le egérmozizzák az 5 coll vagy uram bocsá az alatti telefonokat. -
válasz
SkyLine3000 #34 üzenetére
5 hónapja vettem ujjonnan egy Samsung S7-et. Kompakt méret, erős hardver, jó kamera, ára a középkategória átlagánál. Érdemes megfontolni régebbi készülékeket is
-
Tikakukac
titán
válasz
RRamstein #39 üzenetére
Bár így menne ez. Már régen nem az emberek mondják meg, hogy mit akarnak, hanem a gyártók, a marketing az egy csoda, imádom. Emlékszel arra az időre, amikor mindenkinek 10"-os laptop kellett, mert hirtelen mindenkinek a 10"-os méret lett a jó, hiszen javult a látásunk, összement a kezünk és a hardverekből is hirtelen elég volt a leghulladékabb fapados kategória is?
Nope. Raktárat kellett pucolni, erre ráfeküdtek a kampányok és lám, napi 8 ilyet számláztam ki. Kérdezgettem mire kell, úgy nagyon senki sem tudta, csak látta a szomszéd lánynak is van, olyan cuki és akkor vesznek egyet.
Mikor jött az SE meg a Sony compact reménykedtem benne, hogy lesz legalább 1-1 modell mindenkinél, de tévedtem. Cserébe lehet zúzni a megfoghatatlan telókat rendesen
-
hmb
aktív tag
A kinai es indiai felhasznalok a legnagyobb piac,ok hatarozzak meg az igenyeket.ott pedig az emberek dontoen telefonon keresztul kapcsolodnak az internetre,sem szamitogepuk,notibekookjuk,sem tabletuk nincs a telefon a legtobbjuk egyetlen ilyen eszkoze.ertheto ha az o igenyuk a minnel nagyobb kijelzo.te meg marginalis csoport vagy nem eri meg rad fejleszteni.
-
Tikakukac
titán
Én nem unom. Én azt unom, hogy gatyavásárlás után lehet menni nagymuterhez, hogy varrjon nagyobb zsebet a farmerbe, mert kilóg belőle a 'telefonom'. Ha meg kisebbet akarsz venni, ja, bocs, az nincs
Én azokat a hisztigépeket nem kedvelem, akik szerint ez a piac így rendben van. Nincs vele bajom, ott a tablet szekció, lehet venni 13"-osat is. Ha pedig nekem telefon kéne, ugyan, hadd vegyed már azt.
-
kop8
őstag
Az alsó es felső peremet vékonyabbra vártam ezeknél a 6,9collos gépeknél...
10mmt le lehetett vona faragni még a teló hosszából nem lett volna csak 168mm nem 178Mi max3 ra vátam idáig mert nagy kilyelzőt akarok keretek nélkül
-
a.sebi
őstag
Olyan kib@@szott unalmas olvasgatni , minden szaros cikk alatt ezt a rohadt rimánkodást .... Jahj , de nagy , elég az 5.5 col , kinek? Miért? Jövőre már tablet lesz ! Nem unjátok bammeg ? Már most látok pár hisztigépet akik rendszeresen erre verik !
-
ncc1701
veterán
Végre elkezdenek használható méretű telefonokat nyomatni.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Depression #2 üzenetére
Ja, mert egy 5,5-es kijelző pl egérmozi... Nekem bőven elég. Még sok is.
Még jó, h olyan telót vehetek, amilyet akarok. Legalább jó messze elkerülhetem az ilyen böszme nagy péklapátokat. Legszívesebben egy 5"-os telót vennék, ha lenne értelmes.
Azért kíváncsi vagyok, meddig fogják még folytatni ezt az eszement kijelzőnövelést? -
Dr. Akula
félisten
Minek vegyek? Van aki normálisan is meg tudja csinálni ezt. Csak akarni kell. Nem olyan bonyolult ez.
-
válasz
Dr. Akula #21 üzenetére
Pedig ma is igaz ez az okostelefonokra
Vegyél egy okostelefont, törölj le róla minden extra alkalmazást, maradjon csak az, ami mondjuk egy Siemens C35-ön volt. Kapcsolj ki wifit, adatkapcsolatot és kapcsold be az ultratakarékos módot. Mg is lesz a Siemens C35 üzemideje.
Ha ugyanazt várod el a készüléktől üzemidőben, megoldható, csak akkor tudásban is az legyen az elvárás.
Egyébként én is szeretnék olyan készüléket, ami az én felhasználásommal elér 7-8 óra SoT értéket, szóval átérzem az igényt bizonyos fokig.
-
Depression
veterán
válasz
#04441088 #23 üzenetére
Másik mobilaréna hír, így ezzel ki is lőtte magát ez a márka nálam. Lehet akármekkora akksi benne, meg csitrillió memória, ha szoftveresen nem engedik a háttérben való alkalmazás futtatást. Kár érte.
-
törölt tag
Ok legalább nagy akksit parkolnak a telefonjaikba.
-
Dr. Akula
félisten
Kezdésnek valami az 5000 is, már csak egy 0 hiányzik a végéről, és talán megint elérjük azt a szintet ami régen tök alap volt: 1 hét töltés nélkül.
-
totgab02
junior tag
Mert akkora az emberek igenye, hogy kell az ekkora hely amibe bele tudjak pakolni, tudod szeretetbol nem epul meg egy telefon, abba fizikai parameterekkel rendelkezo alkatreszek kellenek es raadasul egyre tobb, amiknek a miniaturizalasa nem mehet a vegtelensegig. Amilyen akksi elvarasok vavannak az emberektol manapsag, lassan maga az akksi fog 7 colnyi helyett foglalni es mehet kore meg a telefon( persze "kis" tulzassal")😂
-
H.Kornél81
tag
A xiaomi mi max 3 nagyobb akkuval tudott operálni, pedig valamivel kisebb. Azért minimum egy 5500-at vártam volna, de biztosan ez is átlag feletti üzemidőt fog produkálni.
-
A telefonom 5,1" átmérőjű kijelzőt használ, de legtöbbször BT headsetet használok. Ha a kijrlző 7" lenne, akkor sem néznék ki vele másképp az utcán, autóban, egyéb helyeken.
-
atike
nagyúr
Bár tény, hogy viccesen néz ki egy igazán nagy készülékkel a kézből történő telefonálás, de a kijelző méretének a növelése legkevésbé sem a humor faktor egekbe emelése a célja annál inkább a tartalomfogyasztás és a millió egyéb alternatív (nem telefon) felhasználás... Ha jól sejtem...
-
joey04
titán
Na ez már igen.
-
C64
őstag
válasz
Depression #2 üzenetére
Nem, az jött le belőle, hogy van egy baromi jó telefon, zsír akkuidővel, de nem fogom megvenni, mert még a tojásrántottához is kisebb tepsi kell. Nem értem miért lesznek egyre Nagyobbak a telefonok, el se férnek már a kezemben és minden komolyabb okostelefon tepsi méretű már.
-
Sinesol
veterán
válasz
Depression #2 üzenetére
Nem azért, de ez egész mobil kategória egérmozi...
-
judas13
veterán
Az év végére kitolt Energizer 16 ezres aksijára leszek kíváncsi - ha lesz belőle valami - azt kéne bele lapátolni ebbe
-
-
GoldhandRent
őstag
én lemaradtam.. mi az, hogy note 10 ? az első 9-ről sem hallottam
vagy ez valami verseny ? ki adja ki hamarabb a Note x+1-et ? -
prolad
addikt
Rwmélwm nem száll el az ára, akkor biztosan beszerzek egyet. Végre egy nagy kijelzős telefon.
-
-
C64
őstag
6,95 hüvelyk? Csak?? Kicsi!! Miért nem mindjárt 8 hüvelykes? Sokkal jobb lenne. Úgy legalább még kényelmetlenebb lenne használni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest