- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jzsolt11
tag
Ha kirabolnak, nem teljesen mindegy, hogy egy csöves vagy egy jól szituált úriember teszi meg, akiről azt hitted, a barátod? Na ugye...
Mellesleg én egy szót sem ejtettem a két országról, az államformájukat meg végképp nem hasonlítgattam egymáshoz. Igencsak téves és alaptalan feltételezésekkel élsz, azt illetően melyikről mit gondolok. (Aminek semmi köze egyébként a topichoz.) Én a Huaweiről ill. Apple-ről beszéltem mint vállalat. -
jzsolt11
tag
Erre mondom, hogy kinek a pap, kinek a paplan. A tiltásról meg csak annyit, hogy az USA nyíltan kereskedelmi háborút indított Kína ellen és ennek nyilván a kínai tech vállalatok isszák meg a levét (meg persze a kereskedelmi lánc végén lévő fogyasztók). Az amcsik vádjait az égvilágon semmilyen bizonyíték nem támasztja alá. Azt is ki lehetne találni ilyen alapon, hogy az iPhone meg az amerikai kormány trójai falova...
-
jzsolt11
tag
válasz
Parallaxis #44 üzenetére
Szóval azt mondod így látatlanban, hogy nem igaz az, hogy tökéletesen működik a telefonom csak azért mert a tiéd nem? Ha nem hiszed el, szívesen megmutatom. 😉
-
jzsolt11
tag
"Hát igen, látod? a 250ezres androidról, hogy nem lassul már nehezen mondható el"
250 ezres androidról nem tudok nyilatkozni, viszont van egy 1,5 éves Huawei P10-em, amit 110-ért hoztam ki és ugyanolyan gyors, mint új korában. Nem sok fogalmad lehet az Androidos világról vagy soha nem fogtál még kézbe normális androidos telefont? 🤔Bármelyik eset is áll fent, szakmai fórumon azért elég ciki ilyen butaságot leírni 🙄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest