2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

5-ből 4 iOS eszköz futtatja a legfrissebb főverziót

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Apple

Megszokott módon az Apple közölte a legfrissebb iOS-statisztikákat, ami ezúttal is megmutatja – az iPhone tulajdonosok zöme a legfrissebb iOS-t használja.

Hirdetés

Az Apple az App Store fejlesztői oldalán néhány havonta frissíti a verziókkal kapcsolatos statisztikákat, szégyenkezni ezúttal sincs okuk: február 24-éig bezárólag az iOS-felhasználók 80%-a futtatta a legfrissebb, 12-es főverziót a készülékén, ennél még jobb, 83% az arány, ha csak az elmúlt 4 évben bemutatott eszközöket vizsgáljuk.

Az előző, iOS 11-es verzió aránya mindkét esetben 12%, a maradék 5 vagy 8 százalék pedig ezeknél régebbi verziót használ. A legutóbbi információfrissítésük egyébként január elsején volt, már akkor is 75% környékén jártak. Korábban az Android-verziókkal kapcsolatban is voltak hasonló, publikus statisztikák a Google részéről, viszont a vonatkozó hivatalos oldalt tavaly október óta nem frissítették, a Pie még nem is szerepel rajtuk.

Hirdetés

Előzmények

 • Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága

  Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.

 • Apple iPhone X - vissza a jövőbe

  Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.

 • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

  Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

 • Apple iPhone 7 Plus - a tele-fon

  Bár a nagyobbik iPhone 7-nek a teleobjektíves hátlapi kamera a legfőbb érdekessége, nem csak az teszi a feketében lélegzetelállító phabletet az Apple eddigi legjobb telefonjává. Körbejárjuk, hogy még mi.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.