- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gergo197
csendes tag
válasz
jattila48 #7167 üzenetére
nekem is ugyan ez a lap muzsikál ... a srácok nekem is segítettek beállítani a dolgokat ..
(ezer hála!)
mint láthatod 4,1 ketyeg egy X5460, 4,3 ig tudom húzni úgy hogy 71 fok a max 2 órás OCCT alatt ... a lapról annyit hogy zabálja a feszt, viszont a hűtés nagyon fontos nekem egy Be Quiet Dark Rock pro C1 felel érte ..
teszi a dolgát
-
g@norbert
tag
válasz
jattila48 #7167 üzenetére
Nézd,sem a prociddal sem a lapoddal még nem volt randim,de az alaplapot nézve komoly tuningpotenciálra van esélyed,viszont a hűtéssel szerintem gondjait lesznek ha tuningolni szeretnél,ha evvel a cooler master hyper tx2-vel számolok,(miután megnéztem a teszteket róla)szerintem szerezzél be egy Noctua NH-12P hűtőt(vagy hasonló teljesítményűt)és szerintem a vrm hűtéséről is komolyan kellene gondoskodni,(alaplapon található heatpipe)ha folyamatosan az emelt órajellel szeretnéd használni a procidat.
Szerintem ez egy jó ddr2-és alaplap,sok rendes fórumtárs van nagy tapasztalattal aki tud szerintem még segíteni neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest