- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
customer114
őstag
válasz
Repsol600 #4059 üzenetére
Nem láttam még, hogy valaha 40 fölé ment volna déli híd hőmérséklet.
Aida sztem délit írja alaplapnak. Ugyebár úgy tanultuk, hogy kb. 60-68 fokot még kézzel meg tudsz fogni, na nálam a p45 bordája simán megfoghatatlan kategória egyes OC-oknál, mikor az aida simán írja, hogy no para 35°C. Na persze.
-
cynosure
csendes tag
válasz
Repsol600 #3929 üzenetére
Nalam ilyet azok a lapok csinaltak (mostmar 2 van kikukazva egy sarokba) amiket (szerintem) kinyirt a regi 7600GT -m. De pontosan ugyanezek a tunetek, se kep se hang se sip se semmi. Ha kiveszem a ramokat sipol, ha beteszem semmit se csinal. Atraktam egy tuti jo lapba mindent, teszt vga, ment, bedugtam a 7600GT -t, ugyanezt produkalta. Es utana se bios reset se masik vga se semmi, kiveszem vga -t, barmi, se kep se hang a ket lapnal. Egy P5B es egy szinten p965 -os intel desktop board banta. Ja, lukas kondi, ilyesmi, semmi, tehat nincs feluleti jele egy zarlatnak.
-
danzas007
csendes tag
válasz
Repsol600 #3924 üzenetére
Lehet rossz a foglalat. Gondolom tobb modullal lett mar probalva. Talan meg az lehet hogy a forrasztas eloregedett, ilyenkor megreped, akar a vezetokepessege csokken. Ha a ram slot forrasztasi pontjait ujra fel tudod melegiteni lehet segit. Erre azert gondolok mert ranezesre (?) semmi baja. (Vagy esetleg poros?) De lehet mashol serult a vezetosav. Alaposan nezd at ujra nagyitoval.
-
Wiipera
csendes tag
válasz
Repsol600 #3650 üzenetére
1,1V VID
Az nagyon jó. Nekem anno a tuningos E5440-em 1,113-as volt. (pár oldallal visszább közöltem róla képeket. 471-es FSB-vel használtam, még 495-ön is futott az AIDA, "csak" ott nem sikerült stabillá tenni a bénaságom miatt
)
Sok sikert a tuninghozKíváncsian várom az eredményeket.
(Minőségi pasztát használj, az sokat számít)
-
Speed®
titán
válasz
Repsol600 #3638 üzenetére
G31+L5408@2.66GHz gyári hűtővel, 3GB RAMmal és egy 4850/1GB, 20k volt együtt, innen indultam. Lap lett G33, mert kell az OC miatt, rajta HR05IFX, hogy ne főjön meg az NB, procira meg HR01+, a hűvös csendért..8GB 1100+CL5 RAM, hogy ne legyen akadály, proci X5460, VGA GTX480..röpke 70k máris..nesze neked lowcost oldtimer
-
kenand
veterán
válasz
Repsol600 #2354 üzenetére
Nézd meg AIDával és eseteleg az eszközkezelőben
Esetleg próbáld meg ezt (nekem nem kellett még soha sem)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged