Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
firstman3333 #11253 üzenetére
Nekem külön sztorim van win10- el.
Az aláírásomban lévő 2 gépre is felraktam kb 4 hónapja.Mind a kettő gépen volt probléma (nem jött fel a start menű stb néha)Visszaraktam egy régebbi win 10- et,letíltottam a frissítéseket,deffendert stb,beállítottam a magam ízlésére.Fasza volt,nem tekerte a vinyóm,gyors volt. 2 hónap múlva gondolt eggyet a win10 és lefrissítette magát a legújabbra,peddig hót levolt tiltva
De hál istennek azóta nincs probléma a win 10- el.Megszüntek a bajok,hogy mért nem tudom
De nem lassúl a gépem,ugyan olyan gyors mint ha win 7 lenne a hdd-n.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha többet szeretnénk kihozni régi LGA775-ös alaplapunkból és nem akarunk sokat költeni, tegyünk bele LGA771-es, négymagos Xeon CPU-t!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest