Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Személy szerint minimális értelmét sem látom váltásnak, nem olyan rossz cég ez, mint amennyire szeretik szidni.
Nálam a vezetékes net az elmúlt 4-5 évben csak akkor szakadt meg, amikor áramszünet volt, szóval nem tapasztalom az állítólagos instabilitást. Na persze nem zárom ki, hogy épp szakadt este, miközben aludtam és másnapra rendbejött.
Szerviztapasztalatom egyszer volt, amikor a router megadta magát, reggel betelefonáltam, pár óra mulva kijött egy srác, hozott egy uj routert szó nélkül.
Persze lehet csak én vagyok ilyen szerencsés, de egyszerűen nem volt még gondom velük sosem.+1: Mobilhálózaton meg max térerős Lte/4g éjjel-nappal, mindez vidéken egy 5 ezer fős kistelepülésen.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Gödöllőn indult pilot projekt sikeresen vizsgázott a gyakorlatban, egy Cat9-es mobilrouterrel elértük az elméleti maximumot.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A karcsúság ára
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest