- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
Emlékszem, amikor suliban álltam a számtech. terem előtt és vártam a tanárt, hogy a szünet alatt tömörítse be nekem a Doom2-t floppyra.
Amikor meg a haver vitte haza floppyn a Terep2-t, képes voltam egy busszal később hazamenni, hogy átvegyem tőle a játékot és otthon és is nyomhassam.
Télen betekertük sálba meg mindenbe. Inkább torok gyulladás mint Read Error -
Depression
veterán
"kicsit jobbak" nem állja meg a helyét, inkább csak sokkal szebbek.
Anno egy-egy játékkal hónapokig elvoltunk, a maiakat már kipróbálni sincs kedvem, játszok inkább gagyi flash játékokkal.Anno egy helikopteres szinte 3D-s játék volt a kedvencem, nem tudjátok mi lehetett a címe?
Tegyük hozzá, hogy a 386-os időkben nem igazán volt még 270 megás vinyó, tehát bacsis gépe übermegabrutálnak számított volna, Főleg 4 mega rammal, ami akkoriban közel 20k Forint volt (több, mint egy havi fizu), és mivel színes monitor, ezért a gép hamarabb kifogyott belőle, mint monochrome-ban az egy megás gépek.
A legérdekesebbnek mégis azt tartom, hogy ezeknél még lehetett a videókártya memóriáját bővíteni, és volt turbó gomb
-
-
akom
őstag
Az aki nem használt ilyen gépet, nem is tudja milyen az igazi játék élmény.
Amikor még egy játék beszerzése is iszonyatos nagy örömöt okozott.
Több napot ültünk egy adott játék előtt, már szinte vártad hogy játszhass.
Ha elakadtál valahol, nem volt net... Saját kútfőből kellett próbálkozni még meg nem csináltad az adott pályát.Istenem azok a végig játszott nyári szünidők. (Most visszagondolva rá, könny szökött a szemembe.)
Doom, Dune, Civilization, Stuns, Duke Nukem, Colonizations, Commander Keen, Fury, Golden Axe, Wolfenstein 3D, Lamborghini, Lemmings, Lotus, Mario, North and South, Pac-man, Pirates, Prehistorik, Prince of Persia, Red Baron, Simcity, Street Rod, Scorche, Test Drive, Titus, Ufo, Ugh, Arkanoid,
Telepítek is egy DOSBox ot.
A cikk pedig hatalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus Rog Strix G16
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged