Új hozzászólás Aktív témák
-
nakos
senior tag
válasz
zsolthee #234 üzenetére
Pedig nevetsegesen sokkal tobben jatszak X360/PS3-on a COD-okat, meg Battlefieldeket mint amennyien PC-n... Nem veletlen hogy a Crysis2-nel is vigyaztak arra a gyartok, hogy a fo irany a konzol legyen... meg is lett az eredmenye... habar meg azt mondom egesz turheto lett PCn, de mar messze nem hozta azt a szintet mint anno a Crysis1. Mindenkeppen visszalepes. Persze a konzolosok ujongnak hogy ilyen grafikat meg nem lattak X360-on.
En anno megoprobaltam kontrollerrel nyomni, vegig is vittem PS3-on hobbibol a COD6-ot - kozben tobbszor visitottam duhomben - az automatikus celzasrasegites, a sebezhetetlenseg - hogy jatszhato legyen a jatek...
De aztan azt mondtam SOHA TOBBET! Meg kisebb lovoldozos, pl Mafia, GTA4 meg csak elmegy konzolon, nade egy Crysis? vagy egy Battlefield? Vicc!
Na jol elmentunk a topiktol....
-
kovy79
őstag
Áhh, a No Mercy volt a király (igaz, csak 2D)!
Mikor C16-om volt, mindig átkéredzkedtem a szomszédhoz játszani, mivel nekik C64 volt.Nagyon jók ezek a nosztalgiázások. Emlékszem, mikor megkaptam az első PC-met (egy XT), csak ültem előtte, mint egy rakás... Aztán osztálytársam kapott egy 286-ost és ő lett a király.
Huhh, nem tegnap volt...
-
zsolthee
senior tag
Megtaláltam
Ez volt az: Who dares wins
Imádtam
Bocs az OFF-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest