- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FіkuszKukіsz
őstag
Most akkor elég 1 GiB az iOS-nek vagy kell a több RAM? Múltkor még azt bizonygatták a fanok, hogy felesleges bele. Ahogy Cupertinoban fütyülnek, egyesek úgy táncolnak...
-
dreamdancer
őstag
Én csak böngészés közben, visszalépésnél éreztem eddig a RAM-hiányt, mondjuk akkor nagyon.
Az viszont valahol zseniális, hogy miközben az androidos csúcsgépekbe már 4 GB RAM-ot tesznek, az Apple még mindig képes havi 10 millió+ telefont eladni 1 GB RAM-mal 220-300K-ért.
-
bélus91
tag
inkább dual simes változatnak örülnék I6s -ből
-
válasz
dilajoska1 #36 üzenetére
+1
-
Viper26
nagyúr
Aztamindenit tyűdeszupi lesz.
-
batai15
félisten
válasz
alkatraz3000 #37 üzenetére
Aha mennyivel is jobb mint hogy fogod és csak ramasolod?
-
TechData
tag
Húúúha...ez már hír
-
ctvagyok
őstag
Nem meglepő, biztos kifogytak az innovációból
Szerintem lesz új kamera is a következőben. A 2GB-al már senkinek nem lehet gondja. Szomorú lesz, hogy nem lehet majd belekötni az iphone6s-be igaz? -
szemy94
senior tag
válasz
rootkiller #20 üzenetére
2$-ral kevesebb haszon.Gondolkodj már!
-
batai15
félisten
Hoppá ezek után mivel jönnek? Árán megint +20% lesz? Kapjon optikai kép stabilizátort minimum meg IP védelmet és nagyobb aksit. Meg sztereó hangszórókat. Mást nem tudok mondani amiben tudnának fejlődni most.
-
rootkiller
őstag
Egy 7-8-900 ill 8-9-1000€-s telefonnál ne legyen probléma hogy drágább az LPDDR4...cöhh.
-
blagolf
senior tag
Más gyártók 2 éve tartottak itt.
-
alkatraz3000
senior tag
Melyik játéknak kell?
nem találkoztam egy akadassal sem a játékokban.
Érdekesség. Jelenleg az angry birds transformerst nyomom air2-n. A minap kijött rá a Metal frissites, es ledobbentem. Még ezen a primitív játékon is annyit bírtak húzni, hogy leesett az állam. Meg merem kockáztatni , hogy jelentősen megugrott az FPS száma is, pedig eddig is teljesen fluid volt.
-
hemaka
nagyúr
Jo lesz az, kell bele a jatekok es a bongeszo miatt.
-
oszi666
őstag
ez most a sima iphone 6-nak a 6s változata vagy a 6p-nek? Ha a sima 6ot is kidobják két giga rammal akkor lecsapok egyre pont lejár a hűség
-
marositech
senior tag
Sztem megkapja Air 2 paramétereit, 3 magos 2 GB. Oszt' jónapot.
-
Dany007
veterán
Egyetértek. Azért a home gomb kell. Maximum valami méretoptimalizáláson áteshetne, mert csúcstelefonhoz képest brutálisan nagydarab az i6.
Szal, akármilyen jók is a virtuális gombok, illetve az érintőgombok, azért legalább egy valós legyen. Volt már mindegyik fajta, ezért mondom, hogy szvsz a legjobb ha van egy igazi is.
-
Kicsit megszaladt cikkíró keze a D betűnél
-
Dany007
veterán
Gondolom a szokásos lesz az árazás..
Én inkább már az i7-re lennék kíváncsi.Pár éve megfogadtam hogy a következő iPhone-om a 7-es lesz...
De most eléggé megbarátkoztam egy Wp-s telefonnal... Lehet kevés lesz neki az a 2 év.
Persze ha lesz holografikus kijelző vagy valami extrém durva scifi-s cucc akkor biztos megoldom valahogy. -
Rage47
veterán
na végre nem fog újratölteni a Safari
-
Blyan
félisten
Azért már idén is belefért volna. Viszont kiváncsi vagyok az áron mit fog dobni.
-
wertigo1984
őstag
Igy is baromi gyors volt, ezek utan meg foleg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple idei zászlóshajójában megduplázhatják a rendszermemória méretét, méghozzá gyorsabb, LPDDR4 modulokat használva.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest