Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
Mercutio_ #53 üzenetére
Csak példa volt raadasul nem is a monitorhoz hasonlitottam....de ha 5"-en lehet jo tn-t csinalni ami 5" ips melett se nez ki rosszul akk miert ne lehetne nagyobb merteben is kivitelezni..ha ipsben megy akk tn ben se lehetetlen...ugyanazzal a technikaval nagyban is megtudnák csinalni...de lehet feleslgesen draga lenne vagy kitudja...olcso ips pls va mellett nem is érné meg...hiszen a gamer Tn is mar csak rétegigény, altalanos hasznalatra jobb az ips vagy va...
-
Sinesol
veterán
válasz
cskamacska #51 üzenetére
Igazabol tn-ben is vannak azert nagy különbsegek..lasd pl a csucs sony xperiak kijelzöjet, az is tn és szerintem egészen jó, lattam mar ips panelest telefont ami rosszabb képet ad, persze csucs ipsekkel összehasonlitva van különbseg, de nem akkora mint egy regi roszabb tn vs ips közt.
-
Sinesol
veterán
Nem igazan ertem honnan ez az elkepzelés hogy a gamer igenytelen
Lehet szép az ips képe de mire meglatsz egy hardcore gameban egy enemyt, mar reg lelöttek a késés miatt, hiddel vannak olyanok akik 1-2mp alatt 2-3 fejest lönek csak ugy reflexböl ugras közben....na ott kitörölheti az ember az ipssel, de persze jo lenne ha IPSben is lenne gamer panel dehat az eizonal is inkabb VA-ban gondolkodnak az viszont tenyleg jo csak bajos az ára
Viszont Battlefield sorozatot nem probaltam, az olyan lassabbnak tünik lehet ott belefér az Ips...Visszaterve a kerdesre ahogy utanad is irta vki, én azokra gondolok akik neten csapatban versenyszerüen jatszanak...nem kell feltetlen penz is keresni vele, a lényeg a szervezett game...
-
Sinesol
veterán
Ez a kommented jol mutatja hogy casual gamer vagy
Ha napi szinten jatszanal teamben fps-t akk hamar rajönnél miert is baj az ips
Anno a crt utan az lcd is elég érdekes volt...tn utan ips is hasonlo....de persze szigoruan gamer szempontbl nezve.
Minden más téren jobb az ips ezt nem vitatom, de az ips ma inkabb alatalanos dolgokra jo mig ezek a tn maradvanyok mar inkabb gamer celhardverek amig nincs eletkepes alternativa, habár ez sem igaz mert eizoban mar van jo gamer monitor ami nem tn-es csakhát sulyos árakon, láttam játék alatt és hát valami istenkirály képe van...de az ár az baj -
Sinesol
veterán
válasz
waithEard #10 üzenetére
ja most is egy u2312-n nezem a forumot, megvan mar 1 eve kb
De jatekra szarabb mint a regi Lg tn-es 2ms valszidövel.
Elmegy ezen is a játék nemgáz de azert lehet érezni. Igaz mostanaban nem Fps-t tolok már hanem inkabb Moba-t és azert se fontos mar annyira a valaszidö , de még itt is erezhetö habár nemszamit sokat annyit a kategoriaban.
Viszont ha fps-t jatszanek multiba napi 4-5 orat teamben mint régen akkor azert gázos lenne...kifolyna a szemem konkretan egy ips elött -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Hobby rádiós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged