Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Ügyesek!

-
marquuard
veterán
Gratulálok nekik, szerintem teljes mértékben megérdemelték. G3S mellett Nexus 5 tulajdonos vagyok, és nagyon meg vagyok elégedve az LG termékeivel.
-
Jó reklám és a G3 nagy sikere is hozzá járult. De az én kedvencem most a Flex 2.
-
Márko88
aktív tag
GS290 volt tőlük az első érintős telefonom. Akkor azt mondtam többet no LG.
Nagyot fejlődtek,régen a Samsung mindenben ütötte mobilokban. Most a HTC mellett az a gyàrtó ami leginkább tetszik és vennék tőlük. -
Alert89
tag
Harmadik LG telefonomat nyüstölöm (F6) és az előző kettő után nagyon meg vagyok elégedve vele, kopogjam le semmi baja nem volt. Nem mondom hogy a következő is ez lesz, de nem húzom ki alapból, mint a legtöbb Samu-fan barátom (az nem gond nekik mondjuk, hogy a frissen vett S5-öse 2x volt szervízben, míg használható softot tettek rá ...., de a lényeg nekik, hogy az LG szar ....)
-
no more
veterán
Az szép eredmény és ez még több lehet, ha tényleg olyan szuper lett a G4! Hajrá LG!

-
Ádám16
addikt
Szép eredmény. Kíváncsi leszek, hogy a G4 mekkora sikert fog elérni az S6 duó mellett, és fognak-e esetleg a G2 tulajok váltani erre. (G3-ról gondolom nem sokan, nem igazán érné meg.)
-
pusszycat
nagyúr
Az Lg erőssége az innovációban rejlik. Külsőleg tetszetősek a telefonjai ezért is váltottam Lg-re Samuról. Nem minden telefonjuk válik be (kijelzőproblémák,repedések) de ezért van a garancia. A jövőben is arra kérem a céget,h "lepjetek meg"

-
Bár soha nem kéne droid,meg tudom hogy nem tökéletes a flex2,de nekem nagyon tetszik. Hajrá így tovább.
-
caprine
senior tag
Innovatívak, tetszenek (bár értelmetlenek) a hajlított telóik, megérdemlik a sikert, csak így tovább!
Ha belegondolok, hogy anno csak monitor gyártottak, és az első moncsim pont egy 14" LG volt olyan kerek felülettel (domború), hogy a mai userek felsírnának ha meglátnák.
-
Duree
veterán
A nyereség egy része jól jönne nekem.Gratulálok nekik megérdemlik.
-
babkukta
senior tag
Na, ez igen!!!

A G4el is jól fognak járni.. ár függvényében
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest