- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Hedgehanter #176 üzenetére
Akkor ugyan azon az állásponton vagyunk. Jó látni, hogy nem csak én gondolkodom így.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Hedgehanter #168 üzenetére
Pont az első bekezdésben leírtak miatt nem használom a TV-t monitornak. Akkor ugrik az egyszerre DVD+gép. Veszek egy ilyen moncsit 9x-ért mellé meg egy normál LCD-t. Az sajnos már kicsit luxus, hogy fullos monitor meg fullos TV. Akkor egy fullos TV (azon fogok HD filmeket nézni...), és egy elég jó monitor. (Azon meg net+játék)
-
TazLeacher
nagyúr
Bocsánatot kérek azoktól,akiket félrevezettem.
Az általam írt TV ára nagyker ár volt! Csak hasonlat képpen írtam, de rájöttem hiba volt. Bocs.
-
TazLeacher
nagyúr
Ha jól gondolom ugyan arról beszélünk.
Ti is azt írtátok, hogy alapvetően jó játékra és netre, nem?
Annak perszer örülök, hogy Ti ezeket megcsináljátok, hiszen nekem otthon nincs lehetőségem ilyenekre. Ha ez nem lenne, akkor nem tudnám, hogy mit tud a moncsi. Pontosan, nekem ebből a szempontból fontos az ár. Nem most fogom megvenni 9x-ért, hanem 2-3 hónap múlva 80-ért. Az meg nevetséges összeg egy 24"-os HD monitorért, ha még ilyen is, mint ez.
Továbbra is úgy gondolom, hogy az "én kategóriámnak" megfelel. Biztos lesz 1-2 ember, aki majd leszarozza, mint aki 20-as moncsit is 100+-ért vesz. Nekem nem ér annyit. Nekem tetszett. Főleg a Samu, azzel, hogy állítható a magassága, meg, hogy Samu.
Még 1 kérdésem lenne azokhoz, akiknek ilyen van, vagy már láttak:
EBBŐL HOZ A SAMSUNG HAZÁNKAB FEKETÉT? Tehát a lakkfekete ennek a monitornak az alapszine, mint a 2032 és 2232BW-nél, vagy ebből is a csóró szürke jön hozzánk?
-
TazLeacher
nagyúr
Hát, nem tudom, néztem az árakat, engem meggyőztek.
A napokban már járt az agyam, hgy kellene egy 24-es FULL HD monitor. Most akarok valami normális SLI-s gépet összerakni, és akkor már élvezném a HD felbontást. Viszont monitor szempontjából (szégyen ide vagy oda) nem vagyok nagyon igénye. Főleg ilyen árakon. Ahogy néztem az igazán jó 24-esek olyan 160-180K-k..., (190K-ért vettem most 37"-os FULL HDTV Samungot, - sajna nem magamnak) amik tényleg f@szák. Azt írta a kedves tesztelő, hogy játékra meg net+office-ra jó. Na, nekem pont ez kell. Mindek néznék rajta filmet, amikor ott a TV.
Nem az az igényem, hogy minnél nagyobb felbontás legyen. Az, hogy minnél nagyobb, maga az az élmény, ha mondjuk egy FPS-t 60+cm-en nyomhatsz. De sajnos
ha a méretet növelem, akkor növelni kell a felbontást is, mert különben ronda lesz...ez van.
Szóval szerintem egy olyan embernek, mint én, aki csak játszogat, és nem ilyen-olyan mérőgenyókkal nézi a fekete színhűségét, meg nem 120 fokos szögből bambulja a monitort, ez tökéletesen megfelel.
Köszönöm a tesztet. Nekem tetszett. Egyébként a Samunak az árait néztem, és már van ahol 9-essel kezdődik, tehát 1-2 hónap, és megfizethető lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest