- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedgehanter
őstag
válasz
TazLeacher #171 üzenetére
Ma reggel felkeltem es eldontottem veszek egy 40" tv eloszor majd egy 24" olcso lcd monitort..... punk-tum....
-
xuldar
addikt
válasz
TazLeacher #139 üzenetére
Nem én voltam az egyedüli érdeklődő?
-
X Factor
addikt
válasz
TazLeacher #43 üzenetére
149 volt újonnan a dell-em. Használtan találsz 120k körül is deennél jobb meg nem igazán kellhet, max eizo, de az is csak 3d wörking-hez.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
TazLeacher #43 üzenetére
"Szóval szerintem egy olyan embernek, mint én, aki csak játszogat, és nem ilyen-olyan mérőgenyókkal nézi a fekete színhűségét, meg nem 120 fokos szögből bambulja a monitort, ez tökéletesen megfelel."
nyilván.
de bizonyos szempontok alapján be kell kategorizálni minden hardvert, ha már írunk róluk és értékeljük őket.
a monitorok minőségének beméréséhez ilyen teszteket kell elvégezni.
egy procit videókódolással meg renderrel tesztelsz, egy vga-t a call of duty 4-gyel, egy hűtőt a hangja és a hűtőteljesítménye miatt veszel meg, stb.ha te igénytelen vagy egy monitorral szemben, akkor vedd a legolcsóbbat ami külsőre teccik és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest