- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
VateRicsi #215 üzenetére
Én a 2011-es Samsung PDP-mhez tudom hasonlítani. Kb. olyan, hogy S-PVA -> H-IPS -> PDP, nagyjából hasonló mértékű ugrásokkal.
De én még S-PVA-val is jól elvoltam egy darabig (azon láttam azért rendesen a lassú szüre váltásokat, de tűrhető volt), a H-IPS-en már alig lehet észrevenni (inkább csak ha figyelsz rá), és a PDP mozgásmegjelenítése is messze áll azért a tökéletestől (itt is van egy minimális foszforlag, és néha kiszemcsésedik a ditherzaj mozgóképen, ami legalább olyan rossz tud néha lenni, mint az LCD utánhúzása, de összességében persze azért jobb a PDP mozgóképhez...)Kicsit bánom is hogy nem tartottam meg az U2410-est is erre-arra.
-
janos666
nagyúr
válasz
VateRicsi #213 üzenetére
Az a 0.001ms TV gondolom egy plazma vagy CRT. A TV-knek (ha digitális, nem régi analóg CRT) általában magasabb az input lagja, mint az U2711-nek, mert több valós idejű képmanipuláló ketyeg bennük. A TV-den a 0.001ms a vezérlőjel kiküldése és a foszfor kisülése közt mért érték, az egérkattintás, és a monitoron megjelenés közti idő más, és progresszív kijelzőknél mindig lesz egy képkockányi késés (~16.66ms). És mellesleg az adott technológia válogatja, de a foszfor felvillanása és kialvása közti "foszforlag" néha még zavaróbb is lehet, mint ezeknek a H-IPS-eknek az utanhúzása.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Szemüveges topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED TV topic
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest