- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- VoLTE/VoWiFi
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Az A az Advanced szóból jön, és bár nem tudom pontosan hogy működik, de elvileg, jobb mint a Hi-FRC.
Szerintem tippre valamilyen statikus ditherelés lehet, csak sokkal bonyolultabb, és így észrevehetetlenebb dithermátrix-al, mint a régi TN-es statikus ditherpaletták a tenyérnyi pacáikkal. (De ezt csak abból gondolom, hogy nem látszik vibrálni, mint a dinamikus ditherelés, bár ez jöhet csak abból is, hogy natív 8 bitből indulva olyan kicsit az eltérések a két állapot közt, hogy már közelről koncentrálva sem látszik villódzni 60hz-en... ; ellenben picit mint ha látszódna valami statikus mintázat, ha közel hajolva nézegetem a sötét árnyalatokat, de ez is lehet, hogy csak a subpixelek kezdenek láthatóvá válni közelről... ; valahol mindegy is, amíg normál távolságból nem észrevehető, és mozgás közben sem esik szét, addig csak jót tehet...)
-
Kansas
addikt
Nálunk azt hiszem, ilyen van: Lenovo ThinkVision L2440P
Hogy hol láttam? Pl egyszer a neten találtam egy olyan képet(nem töltöttem le, szóval csak gondolom, hogy jpeg, esetleg png formátumú lehetett), amin egy szürkés színű gömb volt, ami az árnyékok miatt elég szép színátmenetet kellett volna adjon. Adott is, a céges notin(ThinkPad T410), de a mellette álló monitorra áthúzva az átmenet igen csúnyán sávosodott.
Azt hiszem, ennél jobban sajnos nem tudom elmondani,
A HP-ról ahol találtam valamit, ott natív 8 bitesnek tűnik, de ennél konkrétabbat nem tudok.
Egyébként rendszergazda vagyok, szóval a munkámban semmi jelentősége a színeknek, de csak ott használok relatíve új TN-es monitort. Nálam Samu 770p van, őseimnél meg NEC 1970NXp, mindkettő PVA.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- LG UltraWide 34WQ500-B Monitor
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest