Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Mondjuk épp akkuban. De jelentőset.
Mit szeretnék? Nem tudom.
Anno mikor még vezetékes telefonra is várni kellett, max azt szerettem volna, hogy ne kelljen várni. Utána meg kicseréltük vezeték nélküli hangrögzítősre , amit külföldről kaptunk. De akkor még eszembe sem volt olyan telefon, ami ma van. Na most is várok valami hasonló áttörésre, amire még csak nem is gondolnánk.Valahogy megtorpanást érzek, igaz másban mégjobban.
A TV-k is nem 3D, nem 400Hz meg társai, hanem ugyanannyiért csak 60Hz.
Valahogy mintha a hologram technológia nem tört volna úgy utat, mint ahogy 30-40 éve várták, vártam. Már akkor a BNV-n olyan hologram bemutató volt, hogy csak lestem. Kanadából hologramos képeslapokat kapott egy rokonom. Stb.. a mai szemedre húzott VR világ izgalmasabb lenne valóság + hologram világgal.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest