Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
-
Algieba
őstag
Biztos, hogy nem veszek új phabletet, mert a régiek közt is bőven van vonzó készülék nekem. A 2014-es Galaxy Note 4 olyan szépen működik, hogy öröm használni. Én úgy látom, hogy 2018 óta nincs lényeges fejlődés. Három éves zászlóshajó is űrtechnika szintjén van nálam. Bármelyiket elfogadnám abból az évből.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Noukoum
veterán
-
swayze
tag
Sziasztok!
Számomra is hihetetlen, hogy ezt jelzik elő, egyre több ismerősöm vesz Xiaomit (remélem így írjuk), mert lassan csak az van az emberek számára emészthető ársávban. De jó vagyok én is példának volt 5-ös majd 6-os és most egy 7-es iPhone-om, és ezek időrendbe is követték a megjelenést. Ezen látszik, hogy még az 5-ös 180 volt a 6-os 200 a 7-es 240 majd a következő 300 lett volna, de ekkor mondtam én azt, hogy nem kell nekem 2 évente új telefon, mert túl drágák. Mostmár 4+ éve használom a 7-esem és az igaz, hogy idén le fogom cserélni, de ez még is csak azt jelenti, hogy én fele annyi telefont veszek mint, 4-6 éve.
-
kchris78
veterán
annak a tukreben hogy mivel tudnak tobbet az uj telefonok, nem gondolom hogy ez olyan nagy katasztrofa kellene legyen... ha a vasarlok egy kis/kozepes resze halasztja meg 1-2 evvel a vasarlasat (mondjuk az erzelembol cserelok) akkor mar jelentosen csokkenne a nyomas a termelesi oldalon. ugyanez igaz az autogyartasra is. bejott az amire alig gondolt valami: kapitalizmus van meg minden hogy fordulhat elo hogy ilyen masszivan keresleti piac alakuljon ki ami akar evekig is kitarthat?
-
johnny500
tag
Értelek, különbözőek vagyunk. Nekem egy akkuban való ugrás bőven elég lenne. Jelenlegi okos telefon használatom már bőven a csúcsán van. Nem várok semmit igazán. Még a 90-120Hz tetszeni fog gondolom a következő telefonnál ha lesz benne de kb. ennyi is. Kép minőség tökéletes, méret bőven jó (esetleg szétnyitható telefonok jók lesznek de majd ha eljutnak a Westworld sorozatban látott szintre, ha láttad), fényképezés bőven elegendő, sebesség is teljesen okés pedig 3 éves telefont használok.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Mondjuk épp akkuban. De jelentőset.
Mit szeretnék? Nem tudom.
Anno mikor még vezetékes telefonra is várni kellett, max azt szerettem volna, hogy ne kelljen várni. Utána meg kicseréltük vezeték nélküli hangrögzítősre , amit külföldről kaptunk. De akkor még eszembe sem volt olyan telefon, ami ma van. Na most is várok valami hasonló áttörésre, amire még csak nem is gondolnánk.Valahogy megtorpanást érzek, igaz másban mégjobban.
A TV-k is nem 3D, nem 400Hz meg társai, hanem ugyanannyiért csak 60Hz.
Valahogy mintha a hologram technológia nem tört volna úgy utat, mint ahogy 30-40 éve várták, vártam. Már akkor a BNV-n olyan hologram bemutató volt, hogy csak lestem. Kanadából hologramos képeslapokat kapott egy rokonom. Stb.. a mai szemedre húzott VR világ izgalmasabb lenne valóság + hologram világgal. -
Zeki
nagyúr
Lesz valami érdekesség, vagy továbbra is csak az lesz csiszolva, amit tizen sok éve is tudtak az okostelefonok?
-
atike
nagyúr
....csak a pénztárcánk nem fogja bírni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPHONE 15 PRO 128GB BLACK - Független
- Újszerű Pixel 8a 128GB , 2 töltési ciklus, 24 hó gari, karcmentes
- Honor Magic 6 Lite 5G 256GB 8+8GB Karc és Kopás mentes állapot Prémium Amoled Kijelző 120Hz!
- Iphone 13 128gb fekete,független
- RedMagic 9S Pro Frost White, Leading Version Makulátlan, 2 év gyári gari.!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest