- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
nos nagyszerű ez az új driver:
1. beállítottam a ventit, hogy menjen folyamatosan, pár nap után nézem visszaállt valami hiba miatt alap helyzetbe.
2. alvó módból kék képernyő valami hibával, csak újraindítás segít. eddig ezzel nem volt gondom.Most kipróbálom majd a javítást is hozzá, ha nem jó, akkor megy vissza a korábbi, mivel alvó módot sokat használom.
-
hegegabi80
addikt
tegnap este feldobtam az új driert, és nálam semmi gond vele. Tökéletesen működik, mintha jobban is futna a játék, meg stabilabb lenne (kopp-kopp-kopp)
Jó hogy a ventiprofilt is lehet állítani, bár a min. csak 30% lehet levinni. Próbaképp beállítottam, nálam korábban idle 45 fok körül vont álló ventikkel, most 25-30 között 1500 rpm-el. Kár hogy nem 10-15% a minimum.Viszont a kompatibilitás ellenőrző nem müxik.
"A kompatibilitás ellenőrző offline vagy nem áll rendelkezésre internetkapcsolat."
Na ez mitől van, hiszen internet a gép bekapcsolásától folyamatosan van, sőt még kikapcsolva is.
Valamit még be kellene állítani/kapcsolni? -
hegegabi80
addikt
Ha jól értelmezem, akkor az új driver csomagban kapunk egy olyan plusz szolgáltatást, ami helyettesíti a Steam Linket? Ez jó hír, mert szívesen kipróbálnék 1-2 játékot a fullhd tv-n, csak kicsit messze van a géptől.
Na de ennél is akkor a kontroller mihez csatlakozik? -
hegegabi80
addikt
Eddig is elégedett voltam az AMD driverrel és kiegészítőivel, de ezek az újítások nagyon tetszenek. Főleg a ventilátor görbe, meg ezek a különböző beállítási segédletek a játék jobb futtatásához.
Pedig pont most akartam a kis RX460-at lecserélni egy GTX 1050 Ti-re, de így lehet várpl egy kicsit és elgondolkodom inkább egy RX470/570-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ALIENWARE Area-51 R5
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest